Kendte DJs

MusikDJ booker en lang række af Kendte DJs til fest og event. Vi har igennem mange år opbygget gode relationer til nogle af de mest kendte og legendariske danske DJs. Du kan i understående eksempelvis se og læse om den originale DJ legende, Jørgen de Mylius, DJ-ikonet fra 90’erne DJ Aligator, Funk eksperten Henrik Milling, Hiphop-kenderen DJ Pelle Peter eller én af vores mange andre Kendte DJs. Står den DJ du søger ikke på listen så er der stor sandsynlighed for at vi kan hjælpe alligevel. Vi har et bredt netværk og har direkte kendskab til samtlige kendte danske DJs.

Klik på den enkelte artist for at læse mere.

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.