DJ til fødselsdag

MusikDJ kan hjælpe dig med DJ til fødselsdag med komplet lyd- og lysanlæg, samt en DJ, som spiller det helt rigtige dansemusik efter din ønsker og drømme. MusikDJ er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s til fødselsdag hvor musikken er fokuseret omkring dig og dine gæster.

Send forespørgsel

DJ TIL FØDSELSDAG – GOD DANSEMUSIK TIL DIN FEST

MusikDJ kan bidrage med en professionel og glad DJ til din fødselsdagsfest med musik som passer dine ønsker og behov. Vi har en lang række erfaringer med alle typer af fødselsdagsfester i alle aldersgrupper. Selvom vi har afviklet utrolig mange fødselsdage skal man aldrig tage musikopskriften for givet. Hos MusikDJ har vi forskellige processer for at afdække de musikønsker og genrer du tænker der skal til for at skabe en god dansefest.

Vi opfordrer altid vores kunder til at lave en liste med musikønsker som inspiration. En liste på 15-25 musiknumre giver os et godt indblik i hvilke genrer, der skal spilles fra DJ’en til din fødselsdag. Kombineret med vores erfaring giver dette os gode forudsætninger for at ramme det du og dine gæster kan lide at danse til hele natten. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker i løbet af aftenen fra gæsterne og forsøger at spille dem efter bedste evne.

Vi tilpasser altid opsætning af lyd og lys efter dit tidsskema. Der er mange ting at tage højde for til en fødselsdagsfest, derfor skal vi være til mindst mulig besvær når man lejer en DJ til fødselsdagen hos MusikDJ. Lyd og lys-udstyret bliver matchet op med dine ønsker for aftenen. Vil du have det store show med røgmaskine, lyseffekter, speglkugle, stemningsbelysning kan vi klare dette. Vil du hellere have et simpelt set-up, så er det udstyret vi har med til din fødselsdag. Alt sammen bliver koordineret via tæt dialog med dig.

Musikken er essentiel for din fødselsdagsfest. Derfor tager din personlige DJ til fødselsdag en telefonsamtale i ugerne op til selve festen. For det er vigtigt at DJ’en til din fødselsdagsfest spiller musik til dig og dine gæster og ikke os selv. Praktiske detaljer bliver talt igennem og vi rådgiver om musikken for aftenen så alle forventninger er mødt og afstemt. For når selve fødselsdagen løber af staben skal du kun fokusere på at nyde musikken og dine gæsters selskab.

Klik ind på den fødselsdags-type du skal holde. 30 års fødselsdag – 40 års fødselsdag – 50 års fødselsdag – 60 års fødselsdag

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Regitze Galsgaard

Kirsten Storgaard

Frederik & Christine

Vores erfarne DJ's

Når du lejer en DJ til din fødselsdag sikrer vi dig, at din personlige DJ har erfaring med den type fødselsdag du skal holde. Er det 60 års fødselsdag bliver din DJ matchet op således at den musikalske profil passer til dig og dine gæster. Omvendt skal du holde 30 års fødselsdag bliver DJ’en ligeledes matchet med dine tanker til musikken, som vi sammen har haft en dialog omkring. Vores DJ’s tager imod ønsker fra gæsterne i den udstrækning det passer til den stil du har lagt op til. Alle vores DJ’s har erfaring med at læse et dansegulv således, at den helt rigtige musik bliver spillet på det helt rigtige tidspunkt.

Se alle DJ's

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje til fødselsdagsfester.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Det er dog altid muligt, at forlænge DJ’ens spille tid hvis i synes det ville være en skam at lukke og slukke når der er godt gang i festen.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

DJ TIL FØDSELSDAG

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN FØDSELSDAGSFEST

Her kan du modtaget et gratis uforpligtende tilbud på DJ til din fødselsdag. Skriv alt information du har på nuværende tidspunkt og vi sender et skriftligt tilbud retur indeholdende pris, beskrivelser og meget mere. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I kontaktformularen skal du skrive lidt om fødselsdagsfesten. Forventet antal gæster, hvor skal fødselsdagen holdes, dato for festen og andre detaljer du føler vi bør vide, så festen bliver efter dine tanker og behov.
  2. Vi modtager din henvendelse med information om fødselsdagen. Herefter sender vi et tilbud retur hvor pris, lyd & lys samt generel information er beskrevet.
  3. Når datoen for din fest nærmer sig hører du fra os igen. Mindre ændringer justeres ind, ekstra lys eller andet bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer dig op for at tale dansemusikken igennem så dine ønsker for festen bliver matchet.