DJ til 60 års fødselsdag

Musikken og DJ til 60 års fødselsdag er helt essentiel for en god oplevelse og dansefest. Hos MusikDJ gør vi meget ud af at identificere netop dine behov, ønsker og tanker til musikken i løbet af aftenen. Vi har en fast procedure for at sikre kvalitet og musik i øjenhøjde med gæsterne. Vi har alt i lyd og lys og ingen fødselsdag er for lille eller stor. I det følgende kan du læse mere om DJ til 60 års fødselsdag.

LÆS MERE OM DJ TIL:
18 års fødselsdag - 30 års fødselsdag
40 års fødselsdag  -  50 års fødselsdag

DJ TIL DIN 60 ÅRS FØDSELSDAG

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN 60 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende fødselsdagsfest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I kontaktformularen skal du beskrive lidt om fødselsdagen. Antallet af gæster (forventligt), dato, skal fødselsdagsfesten afholdes på Sjælland, Fyn eller Jylland? Dette er vigtigt at vide for os så vi kan give den bedst mulige service til din 60 års fødselsdagsfest.
  2. Efter MusikDJ modtager din henvendelse med information om fødselsdagen, behandler vi dine informationer og retur modtager du et tilbud. Pris, lys og lyd er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andre elementer, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten af planlægningen.
  3. Når festen nærmer sig hører du fra os igen. Eventuelle ændringer justeres ind, mere lys bliver booket på og andre elementer bliver talt igennem. Din personlige fødselsdags-DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for festen rammer helt rigtigt.

MUSIK TIL FEST OG DANS

Omdrejningspunktet ved en DJ til din 60 års fødselsdag er efter vores mening god dansemusik, som er efter dig og dine gæsters behov. Det er en fest-aften i dit tegn og hos MusikDJ søger vi at få frem hvilken musik, der er den rigtige til netop din fødselsdagsfest. Det gøres ved at have en tæt dialog inden festlighederne omkring musikalske genrer. Samtale og forventningsafstemning er afgørende så alle elementer vedrørende musikken og det mobildiskotek vi leverer er fuldstændig på plads.

Vi arbejder ud fra en sætning – den bedste 60 års fødselsdag er smedet sammen med de bedste forberedelser. Vi opfordrer dig derfor altid til at lave en musikliste med ønsker, der fungerer som inspirationsliste til musikken. DJ’en vil læse musiklisten igennem, forberede sig ud fra forskrifterne, og bygge videre på musiklisten inden selve fødselsdagsfesten.

Når festdatoen løber af staben for din 60 års fødselsdag skal vi selvfølgelig forsøge hele tiden at afkode den rigtig musik til det rigtig tidspunkt. Vi tager imod musikønsker fra gæsterne til fødselsdagen og gør vores for at det passer ind i den musikstil der er blevet forberedt. Vi har til formål at skabe den helt rigtige fest for dig hvorfor musikken også skal afstemmes dertil.

Den personlige kontakt ved leje af DJ til 60 års fødselsdag prioriterer vi meget hos MusikDJ. Derfor foretager din personlige DJ til fødselsdagsfesten et opkald hvor i taler sammen direkte og får gennemgået festen skridt for skridt. Det er samtidig en god mulighed at få talt om eventuelle specialønsker der måtte være.

Vores erfarne fødselsdags DJ's

Når du lejer et mobildiskotek til din 60 års fødselsdag er den gode dansemusik dirigeret af en professionel DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ til 60 års fødselsdag. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode musikoplevelse.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA SMILENDE FØDSELARER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Kirsten Storgaard

Tina Madsen

Christina Wiesner

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje til fødselsdagsfester.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fødselsdag.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Det er dog altid muligt, at forlænge DJ’ens spille tid hvis i synes det ville være en skam at lukke og slukke når der er godt gang i festen.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.