Saxofonister

MusikDJ har et stort udvalg af saxofonister i hele landet, der spiller sammen med Vores DJs. Vores saxofonister er konservatorieuddannet og rigtig dygtige til at leve sig ind i musikken. Instrumentet har en naturlig flothed, der i sig selv bidrager til oplevelsen når man booker en saxofonist.

Vi tilbyder saxofonister i forskellige konstellationer. Skal saxofonisten spille alene under middagen til velkomsten eller receptionen kan MusikDJ hjælpe. Skal saxofonisten spille et par enkelte numre som indslag eller særlig overraskelse har vi god erfaring med dette. Dette kan eventuelt være under ceremonien til et bryllup hvor det er en smuk oplevelse når bruden går op ad kirkegulvet. Til brylluppet kan saxofonisten også spille brudevalsen akustisk, det er en virkelig smuk og romantisk oplevelse. Du kan høre hvordan det lyder her.

Sidst men ikke mindst laver vi rigtig mange fester og lounge-events hvor saxofonisten spiller sammen med DJ i en unik løsning, som virkelig løfter DJ-oplevelsen. Samspillet mellem DJ og Saxofonisten kan noget særligt og er vidt benyttet til arrangementer, hvor der gerne må noget ekstra. Læs mere om under DJ & Saxofonist. Vi leverer saxofonister i hele landet og kan ses og opleves i understående.

Klik på den enkelte saxofonist for at læse mere.

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.