DJ til 50 års fødselsdag

MusikDJ vil mere end gerne hjælpe med at give din 50 års fødselsdag god dansemusik, en professionel DJ samt det helt rigtige lyd og lys set-up. DJ til 50 års fødselsdag er noget som vi har prøvet mange gange og vi ser det altid som en sjov og inspirerende mulighed for at finde klassikerne frem i kombination med nyere hits fra radioen. MusikDJ forsøger at spille musik, der rammer lige præcis dig og dine gæsters ønsker. Derfor har vi altid en bred portefølje med at sange og numre i en bred vifte af genrer ved DJ til din 50 års fødselsdagsfest.

LÆS MERE OM DJ TIL:
18 års fødselsdag - 30 års fødselsdag
40 års fødselsdag  -  60 års fødselsdag

DJ TIL DIN 50 ÅRS FØDSELSDAG

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN 50 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende fødselsdagsfest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I kontaktformularen skal du beskrive lidt om fødselsdagen. Antallet af gæster (forventligt), dato, skal fødselsdagsfesten afholdes på Sjælland, Fyn eller Jylland? Dette er vigtigt at vide for os så vi kan give den bedst mulige service til din 50 års fødselsdagsfest.
  2. Efter MusikDJ modtager din henvendelse med information om fødselsdagen, behandler vi dine informationer og retur modtager du et tilbud. Pris, lys og lyd er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andre elementer, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten af planlægningen.
  3. Når festen nærmer sig hører du fra os igen. Eventuelle ændringer justeres ind, mere lys bliver booket på og andre elementer bliver talt igennem. Din personlige fødselsdags-DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for festen rammer helt rigtigt.

FESTMUSIK TIL DIT BEHOV

MusikDJ leverer musik i øjenhøjde. Vi er ikke snerpede DJ’s, som ikke tager imod ønsker fra gæsterne. Vi går ind for tæt dialog både før og under fødselsdagsfesten. DJ til 50 års fødselsdag handler om dig og dine ønsker og tanker til en god dansefest. Vi tager altid den tid, der skal til, for at vi i fællesskab kan få lavet den bedste mulige oplevelse, da det kun er én gang man fylder 50 år.

Den bedste DJ til 50 års fødselsdagsfest, er den der er godt forberedt. Derfor har vi hos MusikDJ procedurer for hvordan vi sikre den gode dansemusik, der er i øjenhøjde med dig og dine gæster, da vi jo er til for jeres skyld og ikke vores egen. Vi opfordrer jer til at i sammensætter en musikliste med 15-25 numre, der fungerer som inspiration til os. Via denne liste forbereder vores DJ’s sig ud fra dine retningslinjer og bygger videre på listen til selve fødselsdagsfesten.

En DJ til 50 års fødselsdag har den styrke at han er omstillingsparat og hurtigt kan flette forskellige numre sammen. Det vil sige at via vores erfaring kan DJ’en læse dansegulvet og skifte musik ud fra det moment, der virker til det pågældende tidspunkt. Er det tid til natmad kan musikken skrues lidt ned, kommer der et uventet indslag hjælper vi med dette.

Hos MusikDJ tager alle vores DJ’s til fødselsdage en tæt kontakt med vores kunder. Den personlige DJ for aftenen foretager et telefonopkald med det formål at tale forventninger igennem. Du har måske nogle forstillinger som du og DJ’en kan tale igennem. Vi har prøvet det rigtig mange gange før og har set hvad det virker godt og mindre godt. Derfor er den personlige samtale vigtig for fødselsdagsfesten så alle er på samme bølgelængde.

Vores erfarne fødselsdags DJ's

Når du lejer et mobildiskotek til din 50 års er den gode dansemusik dirigeret af en god DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med DJ til 50 års fødselsdag og er matchet op ud fra dine forskrifter. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så den rigtige musik spilles på det rigtige tidspunkt og generelt er til for at underholde med den gode dansemusik til festen.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA TILFREDSE FØDSELARER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Regitze Galsgaard

Christina Wiesner

Camilla Pagh

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje til fødselsdagsfester.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fødselsdag.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Det er dog altid muligt, at forlænge DJ’ens spille tid hvis i synes det ville være en skam at lukke og slukke når der er godt gang i festen.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.