Percussionist – En unik oplevelse

Percussionisten er perfekt til at krydre dansefesten, til firmafest, bryllup eller fødselsdag. Percussionisten indgår ofte i en trio-løsning sammen med en med Vores DJ’s og en af vores Saxofonister. De tre sammen skaber virkelig en fed energi – DJ lægger grundrytmen og saxofonist samt percussionist spiller ind over den kendte dansefestmusik. Alle vores percussionister er konservatorie uddannet og er virkelige dygtige til at tilpasse sig musikken fra DJ’en. Alt i alt en super fed oplevelse som dine gæster helt sikkert vil huske i lang tid.

Oftest spiller DJ i 3-5 timer, hvor saxofonist og percussionisten spiller med i de første 1-2 timer. Vi kan selvfølgelig skræddersy den løsning du kigger du ønsker, såfremt du vil have flere og eller færre timer. Det er ikke kun til dansefesten at percussionisten og saxofonisten formår af skabe en helt unik stemning, det kan sagtens være ved ankomst eller til receptionen, hvor de spiller afdæmpet loungemusik eller kendte sange, eventuelt efter jeres ønsker.

Her under kan du se et super fedt eksempel sammen med Nick Coldhands “Danoix” som giver den fuld gas til dansefesten.

PERCUSSIONIST

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PERCUSSIONIST

Har du brug for leje en percussionist til firmafest, bryllup eller fødselsdag og er interesseret i at høre mere, så skriv og modtag et gratis uforpligtende tilbud. Benyt kontaktformularen og beskriv tankerne til eventet.
Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. Beskriv umiddelbare tanker til eventet. Antal gæster, placering, dato for festen og de andre små detaljer som er så vigtige at få med. Gerne en smule om forventningen til musikken.
  2. MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse. Vi sender et tilbud retur med pris med mere. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne og den gode musik til arrangementer.
  3. Når eventet nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Ændringer justeres ind og vi får talt sidste elementer igennem. Percussionisten ringer dig op og bekræfter aftalerne.

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.