Lounge DJ

Book en lounge DJ til dit næste event med komplet anlæg og lækker stemningsmusik. Lounge events er ofte arrangementer af større eller mindre art. Tidsperioden strækker sig ofte over nogle få timer og folk kommer og går i løbet af eventet. En lounge DJ er til for at skabe fylde og en afslappende stemning. Musikken skal være i et niveau så gæsterne kan tale men samtidig føle sig veltilpas til tonerne af lounge musikken. Når vi spiller til lounge events er det ofte musik i genren: Deep house, tech house, pop-musik i lounge udgaver.

Med lounge DJs skabes en afslappende og atmosfærisk stemning i lokalet eller til eventet. Vores DJs er dygtige til at læse gæsterne og skabe en blid og behagelig lyd, der passer til rummet. Vores DJ sætter arrangementet sammen i fællesskab med dig og sørger for at musikken efterlever dine ønsker og tanker. Læs mere i det understående om DJ til lounge event.

LOUNGE DJS

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LOUNGE DJ

Har du brug for leje en lounge DJ til receptionen eller event og er interesseret i at høre mere, så skriv og modtag et gratis uforpligtende tilbud. Venligst benyt nedenstående kontaktformular, beskriv tankerne til eventet og hvilke ønsker og behov du har til musikken.

  1. Beskriv umiddelbare tanker til eventet. Antal gæster, placering, dato for receptionen og de andre små detaljer som er så vigtige at få med. Gerne en smule om forventningen til musikken.

  2. MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse. Vi sender et tilbud retur med en lounge DJ pris m.m.med mere. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne og den gode musik til arrangementer.

  3. Når eventet nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Ændringer justeres ind og vi får talt sidste elementer igennem. Din personlige lounge DJ ringer dig op og bekræfter aftalerne.

LÆKKER STEMNINGSMUSIK

Ved leje af DJ til lounge arrangementer handler det i vores verden om at spille musik, som lægger et bagtæppe til selve eventet. Musikken vil være afslappende og i et fornuftigt lydniveau. Lækker loungemusik er ofte opskriften til denne type arrangementer. Det kan være pop musik, som er lavet i lounge udgaver eller det man kalder deep house. Denne type musik fungerer godt til at give stemning, uden at stjæle for meget opmærksomhed.

Ved DJ til lounge events er det som tidligere nævnt ofte i et relativt lavt lydniveau. Derfor er udstyret heller ikke dimensioneret voldsomt op selvom arrangementet er for mange gæster. Hvis man skal dække et større område med lounge musik kan vi medbringe ekstra højtaler satellitter, der kan placeres de steder

hvor det ønskes at have musik. For at peppe stemningen lidt op anbefaler vi deco belysning i form af upligths. Det er lys-effekter, som står på gulvet og skyder statisk lys op af flader. Det giver en kanon lækker stemning.

Klik her for at læse mere DJ til Firmafest

VORES ERFARNE LOUNGE DJS TIL GOD PRIS

Når du lejer én lounge DJ til dit kommende event er det MusikDJ’s opgave, at matche den bedst egnede DJ til jeres anledning. I den indledende kommunikation taler vi sammen om ønsker og behov for arrangementer og booker derfra en lounge DJ på. Vi har mange DJ’s med erfaring inden for lækker lounge musik, der skaber den helt rigtige stemnings til receptionsarrangementet.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Mohammed Ali, TDC København

Camilla Jensen, Baltic Basket

Jens Holst, Veksø Skole

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af Lounge DJ. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din reception.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er stemning til din reception, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00. Det er dog altid en mulighed, at forlænge DJ’ens spilletid hvis der er god stemning til din reception.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din fest-type og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.