DJ til reception

Lej DJ til reception med komplet lydanlæg med lækker stemningsmusik. Receptionen er ofte et event af større eller mindre art. Tidsperioden strækker sig ofte over nogle timer og folk kommer og går i løbet af perioden. Med andre ord er DJ til reception afslappende og en god mulighed for at få en snak med sine kollegaer. Derfor skal musikken heller ikke være med fuld fart. Når vi spiller til receptioner er det ofte musik i genren: Lounge og Neo-soul i lavt volume i et relativt lavt tempo. Læs mere i det understående om DJ til reception.

Send forespørgsel

DJ TIL RECEPTION – LÆKKER MUSIK

DJ til reception handler i vores verden om at spille musik, som lægger et bagtæppe til selve arrangementet. Musikken vil være afslappende og i et fornuftigt niveau så folk kan snakke sammen. Udstyret vil ligeledes være holdt på et minimum så fokus kommer til at være på den fejring receptionen er til for. Lækker loungemusik er ofte opskriften til receptionsarrangementer. Denne type musik fungerer godt til at give stemning, uden at stjæle for meget opmærksomhed fra selve receptionen.

Vi har altid en tæt dialog inden receptionen for at finde ud af anledningen og hvilken stemning, der skal skabes til arrangementet. Da lydniveauet ofte skal være afdæmpet har vi mulighed for at medbringe flere højtalere end normale 2 stk. for at kunne dække et bredere område så volumen kan holdes i et passende niveau. Stemningsbelysning kan også være med til at give receptionen et ekstra pift. Dette er lys-effekter, som skyder lys op ad flader i en enkelt farve, hvilken kan give en anden stemning end traditionel blinke-lyseffekter.

Skal du holde firmafest – Klik her for læse om DJ til firmafest

Læs om firmafest

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Simon Salomonsson, SpotOnMarketing

Rie Henriksen, DigitasLBi

Ursula Bundgaard, Statens Kunstakademi

VORES ERFARNE RECEPTIONS-DJS

Når du lejer DJ til reception er det MusikDJ’s opgave, at matche den bedst egnede DJ til jeres reception. I den indledende kommunikation taler vi sammen om ønsker og behov for receptionen og booker derfra DJ på til arrangementet. Vi har mange DJ’s med erfaring inden for lækker lounge musik, der skaber den helt rigtige stemnings til receptionsarrangementet.

Se alle DJ's

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en reception. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er stemning til din reception, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 80’er fest til din temafest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter arrangementet.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00. Det er dog altid en mulighed, at forlænge DJ’ens spilletid hvis der er god stemning til din reception.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din fest-type og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

DJ TIL RECEPTION

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL RECEPTIONEN

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende reception. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. Beskriv umiddelbare tanker til receptionen. Antal gæster, placering, dato for receptionen og de andre små detaljer som er så vigtige at få med. Gerne en smule om forventningen til musikken.
  2. MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse. Vi sender et tilbud retur med pris med mere. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne og den gode musik til receptionen.
  3. Når receptionen nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Ændringer justeres ind og vi får talt sidste elementer igennem. Din personlige receptions-DJ ringer dig op og bekræfter aftalerne.