Hvad kan MusikDJ hjælpe dig med?

MusikDJ har en lang række erfaringer med drift af mobildiskotek til mange forskellige fester og events, alt fra bryllupper, firmafester, temafester, børnefest med sodavandsdiskotek, julefrokoster, konfirmationer og fødselsdage.

Det vigtigste for MusikDJ er i en tidlig fase at tale med dig om dine ønsker og behov for festen. Ud fra dette sender vi et skriftligt oplæg hvor lyd, lys, DJ og alle praktikaliteter er listet. Her vil du få et komplet overblik over de services vi medbringer til din fest så du kan læne dig tilbage og nyde musikken og dine gæsters nærvær.

Vi er altid til at træffe hvis du sidder inde med spørgsmål via E-mail: info@MusikDJ.dk eller Tlf: 71 99 40 60

Find dit arrangement

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

GENEREL INFORMATION

Bank information

Danske Bank

Reg. nr. 3409

Konto nr. 13060894

IBAN-kontonummer DK0830000013060894

BIC-kode DABADKKK

Facebook

MusikDJ Facebook profil

Klik ind og bliv vores ven, få nyheder, se anderledes og sjove billeder. Vi glæder os til at se dig på de sociale medier!

Telefonnummer

Ring direkte 24/7 til MusikDJ på 71 99 40 60

Firmainformation

MusikDJ ApS

CVR: 41558172

Algade 3
4660 – Store Heddinge

Revisor

Visma Software A/S

v. Lars Roslyng

Lyskjær 3

2730, Herlev

Google+
E-mail adresse
Forsikringsselskab

Google+

MusikDJ Google+ profil

Vi elsker Google så vi er selvfølgelig også på Google+. Her kommer billeder fra events, special lavet musik og andre sjove tiltag.

Email adresse

Send en E-mail direkte til MusikDJ: info@musikdj.dk

Forsikringsselskab

Tryg Forsikring A/S

CVR nr. 24260666

Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup

Prisvindende DJ Bureau