DJ til konfirmation

Lej DJ til konfirmation med flot lys- og lydanlæg, professionel DJ og god dansemusik afstemt efter dine ønsker. Vi har tæt kontakt med jer i god tid før konfirmationsfesten omkring specielle ønsker og behov til festen. Vi sætter mobildiskoteket op efter jeres planlægning og musikken skal selvfølgelig matche konfirmandens krav, men vi er også klar over at der både er onkler, tanter, bedsteforældre, venner og bekendte. Dette stiller krav til DJ’en da der gerne skal være noget for enhver smag.

Send forespørgsel

DJ TIL KONFIRMATION – GOD DANSEMUSIK

Konfirmationsfesten skal selvfølgelig have god dansemusik, som er afstemt efter konfirmanden og familiens ønsker. Til en konfirmationsfest er der ofte både familie og venner til konfirmanden, der alle skal høre dansemusik efter deres smag. Hos MusikDJ har vi en række procedurer for at sikre den helt rigtige musik ved leje af DJ til konfirmationsfesten.

Indledningsvis tager vi en snak om hvilke genrer og stilarter, der skal spilles til festen. Efterfølgende opfordrer vi jer til at lave en liste med musikønsker, som fungerer som inspiration til vores konfirmations-DJ. Denne liste giver os en retning for musikken og hvad I gerne ser bliver spillet i løbet af aftenen. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker på selve aftenen fra alle gæsterne i den udstrækning det passer ind.

Som udgangspunkt kan MusikDJ tage lige præcis det udstyr med som konfirmanden ønsker. På sådan en særlig dag og aften er det vores erfaring at det ikke skal spares på lyd og lys. Derfor, har vi mulighed for at medbringe røg-maskiner, disko-kugle, moving-heads og hvad der nu drømmes om. I den indledende dialog tager vi en nærmere snak omkring mobildiskoteket, hvad der skal medbringes for at jeres ønsker og behov bliver sat i højsæde.

VORES ERFARNE KONFIRMATIONS-DJS

Når du lejer en DJ hos MusikDJ matcher vi altid den bedst egnede DJ op til din konfirmationsfest. I den indledende kommunikation får MusikDJ hurtigt en idé om, hvilken en dygtig og erfaren DJ der vil være oplagt til jeres konfirmation. Vores DJs forbereder sig inden festen i genrer og stilarter. Din personlige DJ ringer dig op og taler detaljer og musikken igennem for aftenen så både du og DJ har forventningafstemt og aftalt detaljer til selve konfirmationsfesten.

Se alle DJ's

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en konfirmation. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres konfirmation.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en fest med moderne musik, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en konfirmation, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for konfirmation og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

DJ TIL DIN KONFIRMATION

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL DIN KONFIRMATION

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende konfirmationsfest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. Beskriv tanker og forventerninger for DJ til konfirmation. Lokation i landet, antal gæster, dato for konfirmationsfesten og andre ting som du føler er vigtigt vi skal vide.
  2. Vi modtager din forespørgsel og sender et tilbud retur med pris og andre generelle elementer ved leje af DJ. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet til konfirmationsfesten.
  3. Når konfirmationen nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for. Din personlige Fest-DJ ringer dig op og taler musikken igennem og får styr på de sidste detaljer.