DJ til konfirmation

Lej DJ til konfirmation med flot lys- og lydanlæg, professionel DJ og god dansemusik afstemt efter dine ønsker. Vi har tæt kontakt med jer i god tid før konfirmationsfesten omkring specielle ønsker og behov til festen. Vi sætter mobildiskoteket op efter jeres planlægning og musikken skal selvfølgelig matche konfirmandens krav, men vi er også klar over at der både er onkler, tanter, bedsteforældre, venner og bekendte. Dette stiller krav til DJ’en da der gerne skal være noget for enhver smag.

Direkte links:
DJ til Privatfest

DJ TIL DIN KONFIRMATION

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL DIN KONFIRMATION

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende konfirmationsfest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. Beskriv tanker og forventerninger for DJ til konfirmation. Lokation i landet, antal gæster, dato for konfirmationsfesten og andre ting som du føler er vigtigt vi skal vide.
  2. Vi modtager din forespørgsel og sender et tilbud retur med pris og andre generelle elementer ved leje af DJ. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet til konfirmationsfesten.
  3. Når konfirmationen nærmer sig skriver MusikDJ til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for. Din personlige Fest-DJ ringer dig op og taler musikken igennem og får styr på de sidste detaljer.

GOD DANSEMUSIK FOR ALLE

Konfirmationsfesten skal selvfølgelig have god dansemusik, som er afstemt efter konfirmanden og familiens ønsker. Til en konfirmationsfest er der ofte både familie og venner til konfirmanden, der alle skal høre dansemusik efter deres smag. Hos MusikDJ har vi en række procedurer for at sikre den helt rigtige musik ved leje af DJ til konfirmationsfesten.

Indledningsvis tager vi en snak om hvilke genrer og stilarter, der skal spilles til festen. Efterfølgende opfordrer vi jer til at lave en liste med musikønsker, som fungerer som inspiration til vores konfirmations-DJ. Denne liste giver os en retning for musikken og hvad I gerne ser bliver spillet i løbet af aftenen. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker på selve aftenen fra alle gæsterne i den udstrækning det passer ind.

Som udgangspunkt kan MusikDJ tage lige præcis det udstyr med som konfirmanden ønsker. På sådan en særlig dag og aften er det vores erfaring at det ikke skal spares på lyd og lys. Derfor, har vi mulighed for at medbringe røg-maskiner, disko-kugle, moving-heads og hvad der nu drømmes om. I den indledende dialog tager vi en nærmere snak omkring mobildiskoteket, hvad der skal medbringes for at jeres ønsker og behov bliver sat i højsæde.

VORES ERFARNE KONFIRMATIONS-DJS

Når du lejer en DJ hos MusikDJ matcher vi altid den bedst egnede DJ op til din konfirmationsfest. I den indledende kommunikation får MusikDJ hurtigt en idé om, hvilken en dygtig og erfaren DJ der vil være oplagt til jeres konfirmation. Vores DJs forbereder sig inden festen i genrer og stilarter. Din personlige DJ ringer dig op og taler detaljer og musikken igennem for aftenen så både du og DJ har forventningafstemt og aftalt detaljer til selve konfirmationsfesten.

Se alle vores DJ's

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi ofte får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.