DJ til konfirmation

Lej DJ til konfirmation med flot lys- og lydanlæg, professionel DJ og god dansemusik afstemt efter dine konfirmandens ønsker. Vi har tæt kontakt med jer i god tid før konfirmationsfesten omkring specielle ønsker og behov til festen. Vi sætter mobildiskoteket op efter jeres planlægning og musikken skal selvfølgelig matche konfirmandens krav, men vi er også klar over at der både er onkler, tanter, bedsteforældre, venner og bekendte. Dette stiller krav til DJ'en, da der gerne skal være noget for enhver smag.

Vores DJ til konfirmationer tilbyder ikke kun skarpe priser, men også en personlig og fleksibel service. Vi forstår vigtigheden af at imødekomme forskellig musiksmag, så vores DJ tilpasser sig til konfirmandens ønsker samtidig med at de skaber en festlig stemning for alle gæster. Vi sørger for at drøfte dine specifikke musikønsker og stilarter inden festen, så vi kan forberede os i god tid. Derudover har vi gode anmeldelser fra tidligere konfirmationer, og vi gør vores yderste for at levere et uforglemmeligt musikalsk indslag til din store dag. Kontakt os i dag - så sender vi et tilbud inden for 24 timer på en skarp pris!

Direkte links:
DJ til Privatfest

BOOK DIN DJ KONFIRMATION

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL DIN KONFIRMATION

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud på DJ til konfirmationsfest inden for 24 timer. Udfyld denne kontaktformular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

 

  1. Skriv de nødvendige oplysninger, herunder festens lokation, forventet antal gæster, dato for konfirmationsfesten og andre relevante detaljer, som I finder vigtige. Vær sikker på, at vi har den nødvendige information for at give jer det bedste tilbud.
  2. Efter vi modtager jeres forespørgsel, vil vi behandle den og sender et skriftligt tilbud retur, der inkluderer prisen samt en detaljeret beskrivelse af vores DJ-tjenester og andre generelle elementer ved leje af DJ til konfirmation. Bekræft tilbuddet, og lad os tage hånd om resten af arbejdet for at sikre, at musikken til jeres DJ konfirmation bliver en succes.
  3. Når datoen for konfirmationen nærmer sig, vil MusikDJ kontakte jer igen for at tage eventuelle ændringer i betragtning. Jeres personlige Konfirmations DJ vil ringe jer op for at drøfte musikken og få styr på de sidste detaljer, så I kan være sikre på, at festen bliver nøjagtig som I ønsker det. Kontakt os i dag for at starte processen med at skabe den perfekte DJ-oplevelse til jeres konfirmationsfest!

GOD DANSEMUSIK FOR ALLE

Konfirmationsfesten skal selvfølgelig have god dansemusik, som er afstemt efter konfirmanden og familiens ønsker. Til en konfirmationsfest er der ofte både familie og venner til konfirmanden, der alle skal høre dansemusik efter deres smag. Hos MusikDJ har vi en række procedurer for at sikre den helt rigtige musik ved leje af DJ til konfirmationsfesten.

Indledningsvis tager vi en snak om hvilke genrer og stilarter, der skal spilles til festen. Efterfølgende opfordrer vi jer til at lave en liste med musikønsker, som fungerer som inspiration til vores konfirmations-DJ. Denne liste giver os en retning for musikken og hvad I gerne ser bliver spillet i løbet af aftenen. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker på selve aftenen fra alle gæsterne i den udstrækning det passer ind.

Som udgangspunkt kan MusikDJ tage lige præcis det udstyr med som konfirmanden ønsker. På sådan en særlig dag og aften er det vores erfaring at det ikke skal spares på lyd og lys. Derfor, har vi mulighed for at medbringe røg-maskiner, disko-kugle, moving-heads og hvad der nu drømmes om. I den indledende dialog tager vi en nærmere snak omkring mobildiskoteket, hvad der skal medbringes for at jeres ønsker og behov bliver sat i højsæde.

VORES ERFARNE KONFIRMATIONS-DJS

Når du lejer en DJ hos MusikDJ matcher vi altid den bedst egnede DJ op til din konfirmationsfest. I den indledende kommunikation får MusikDJ hurtigt en idé om, hvilken en dygtig og erfaren DJ der vil være oplagt til jeres konfirmation. Vores DJs forbereder sig inden festen i genrer og stilarter. Din personlige DJ ringer dig op og taler detaljer og musikken igennem for aftenen så både du og DJ har forventningafstemt og aftalt detaljer til selve konfirmationsfesten.

Se alle vores DJ's

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi ofte får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.