Handelsbetingelser

Priser
Alle priser beregnes uafhængig af tilbuddets omfang og størrelse og tilpasses til det enkelte arrangement.
Alle priser på siden “priser” er vejlenede og eksempler på arrangementer.

Betaling
Du modtager en faktura til betaling cirka 2-3 uger før i ordrebekræftelsens anførte arrangementsdato, til betaling efter arrangementet.

Afbestilling (force majeure undtaget)
• Du kan afbestille 4 uger før eventdato uden betaling.
• 4 – 2 uger før eventdato, betales 50%
• Mindre end 2 uger før eventdato betales 100%.

Forsinkelse af event (på aftenen)
Skulle jeres arrangementet, mod forventning, blive rykket på grund af taler, indslag, eller andet, rykkes aftalte sluttidspunkt ikke. MusikDJ kompenserer ikke for tabt spilletid forårsaget af forsinkelse på aftenen.

Sygdoms-garant
I tilfælde af sygdom eller uheld for den planlagte DJ garanterer MusikDJ altid en DJ til din fest, netop fordi MusikDJ er et bureau har vi altid kompetente DJs stående klar.

Forplejning
Drikkevare (normalt vand og sodavand) skal være frit tilgængeligt til personale fra MusikDJ. Ved heldags arrangementer (8 timer eller længere) skal der være et varmt måltid.

Tilbud
Fremsendte tilbud er gældende fra modtagelsesdatoen og en måned frem.

Forsikring
MusikDJ er dækket af TRYG Forsikring med en erhvervs- & ansvarsforsikring. Det betyder, at laver vi en skade på ”nogen” eller ”noget”, så er du, DJ og MusikDJ dækket af vores forsikring.

Vagttelefon – Akutlinjen:
Har du akut behov for at komme i kontakt med MusikDJ har vi altid 24 timers åbent på vagttelefonen Tlf: 71 99 40 60

Ankomst og opsætning
Alle tilbud er inklusiv, ankomst og opsætning 1 time før i tilbuddets aftalte spilletids start.
Der kan tilkøbes tidlig opsætning inden gæsterens ankomst med MusikDJ.

Transport
Alle tilbud er inklusiv, transport til og fra leveringsardessen.

* Der kan i nogle tilfælde være rejseudgifter til fly, færge mv. som udregnes for hvert tilbud.
* Der tages forbehold for fejl, mangler i ovenstående betingelser.
* MusikDJ forbeholder sig retten til at redigere i handelsbetingelserne løbende. Du som kunde er ansvarlig for at holde dig opdateret.

 

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARER TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.