DJ til privatfest

Musikken er essentiel til en fantastisk privatfest. Hos os kan du leje DJ til privatfest med komplet anlæg og flot lys-opsætning. I MusikDJ gør vi os umage med at finde ud af hvad dine behov og ønsker er, i god tid før selve festlighederne. Her er nøglen for os god kommunikation, forventningsafstemning og tæt dialog omkring hvilken slags dansemusik du forestiller dig bliver spillet hele natten. Vores DJ’s tager altid imod ønsker fra gæsterne og tager ansvar for den musik du ønsker til privatfesten. Vi sørger for unik og fed DJ musik til festen.

Vores DJ til privat fest forstår vigtigheden af at skabe den rette stemning og holde dansegulvet fyldt med glade festdeltagere. Vores DJ's er erfarne i at læse publikummet og tilpasse musikken, så den passer til festens energi og stemning. Vi går op i detaljerne og sørger for, at lyd- og lysoplevelsen er i topklasse. Vores DJ's leverer professionel og fejlfri musikafspilning, der sikrer, at festen bliver en mindeværdig begivenhed for dig og dine gæster. Vi stræber efter at skabe den fede feststemning, hvor musikken spiller en central rolle.

Så hvis du vil have en erfaren og dygtig DJ til din privatfest, der kan imødekomme dine ønsker og levere den stemningsfulde dansemusik, er MusikDJ det rette valg. Kontakt os i dag, så vi kan tage en tæt dialog om dine behov og krav til DJ privat fest og hjælpe dig med at arrangere en uforglemmelig aften.

Direkte links:
DJ til fødselsdag - DJ til konfirmation - DJ til bryllup

DJ PRIVAT FEST

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL PRIVATFESTEN

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en DJ til jeres kommende privatfest og få svar inden for 24 timer. Hos os sætter vi pris på konkurrencedygtige priser og vi har flere fremragende anmeldelser fra vores tidligere kunder. Vi stræber efter at tilbyde en skræddersyet oplevelse, der er fuldt tilrettelagt efter dine ønsker for DJ til privat fest.

Vi sætter en ære i at levere en unik og skræddersyet musikoplevelse til din privatfest. Så tøv ikke med at kontakte os i dag ved at udfylde kontaktformularen, og lad os hjælpe dig med at arrangere en uforglemmelig fest fyldt med god musik og god stemning.

  1. Udfyld kontaktformularen nedenfor og del nogle oplysninger om din privatfest. Fortæl os antallet af gæster, festens placering, dato for arrangementet og andre relevante detaljer, som du mener er vigtige for at skabe den DJ privat fest, du drømmer om.
  2. Når vi modtager din henvendelse, vil vi behandle den med det samme og sende dig et skriftligt tilbud tilbage inden for 24 timer. Tilbuddet vil indeholde skarpe priser, lyd- og lysinformation samt generel beskrivelse af vores service. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.
  3. Når datoen for din privatfest nærmer sig, vil du høre fra MusikDJ igen. Vi vil justere eventuelle mindre ændringer, vende muligheden for ekstra lys eller andre specifikationer, der kan tilpasses til din fest. Din personlige DJ vil kontakte dig på telefon for at tale om dine ønsker for DJ musik til festen og sikre, at dine ønsker og forventninger bliver opfyldt.

DANS HELE NATTEN MED DJ MUSIK TIL FESTEN

Vi har utallige historier om folk, der rapporterer om YouTube-festen. Et kendt fænomen; der er næsten ikke noget mere irriterende end når man endelig hører en god sang, hvorefter der bliver skiftet nummer efter 30 sekunder. Det gider man ikke! MusikDJ kan hjælpe dig med en professionel DJ til privatfest med komplet anlæg og god dansemusik afstemt efter dine ønsker. Vi har konkrete procedurer for hvordan vi sikrer den helt rigtige dansemusik til jeres privatfest.

Hos MusikDJ opfordrer vi altid vores kunder til at lave en inspirationsliste med musiknumre, som kan give os et prej om hvilken musikstil og genre, der skal spilles. Denne liste studerer vores DJ’s nærmere og bygger så videre ud fra deres erfaring med god DJ musik til fester. Udover inspirationslisten tager vores DJ ansvar og ringer dig op et par uger op til festen, således at alles forventninger er afstemt. Vi tager selvfølgelig imod ønsker fra gæsterne og læser altid dansegulvet, så den rigtige musik bliver spillet på det rigtig tidspunkt.

Til en privatfest har man ofte ikke brug for det store lyd og lys show i mobildiskoteket. Mange fester ligger fra 20-50 personer, hvor to såkaldte aktive højtalere er mere end rigeligt til at spille op til dans. Lys kan medbringes, men kommer hurtigt til at være meget dominerende hvis stuen eller dansegulvet er lille. Med det sagt er vi altid tilhængere af et par enkelte lys-effekter, da det giver et super godt stemningsskift til privatfesten. Når lys-effekterne bliver tændt så ved alle at det er tid til at danse.

VORES ERFARNE FEST-DJS

Når du lejer DJ til privatfest hos MusikDJ er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode dansemusik og underholdning. Alle vores DJ’s har erfaring og har en lang række privatfester i ryggen. Dette er vigtigt, da vi skal være omstillingsparate og hurtigt kunne finde den rigtige musik til den rigtige situation. Derudover skal en DJ kunne læse et dansegulv, og her er erfaring altafgørende.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA TIDLIGERE PRIVATFESTER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Christina Wiesner

Maria

Kirsten Storgaard

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til privatfest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din privatfest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din privatfest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event. Er der tale om en privatfest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for privatfest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.