Kamilla Haugaard

Pianisten & Sanger

Livemusik gør stemningen til noget helt særlig. Musik spillet live fanger øjeblikket og skaber tilstedeværelse i nuet. Selv som baggrundsmusik til en bred vifte af lejligheder kan en pianist skabe de helt rette rammer for den gode klassiske og romantiske stemning. Der er rigtig mange muligheder hvor en pianist kan passe ind til jeres arrangement. Om det er det klassiske flygel eller el-piano vil stemningen og lyden være med til at skabe det rette lydtæppe.

Kamilla, er både pianist og sanger og har en kandidatgrad fra musikkonservatoriet, hvilket gør hende til en professionel og velspillende musiker med stor kærlighed til hendes passion! 

Vi kan anbefale pianist til blandt andet;

  • Velkomst
  • Reception
  • Vielse
  • Under middagen
  • Musikalske indslag

BOOK PIANIST & SANGER

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PIANIST & SANGER

Har du brug for en pianist til firmafest, bryllup eller fødselsdag og er interesseret i at høre mere, så skriv og modtag et gratis uforpligtende tilbud. Venligst benyt nedenstående kontaktformular, beskriv tankerne til eventet og hvilke ønsker og behov du har til musikken.

  1. Beskriv umiddelbare tanker til eventet. Antal gæster, placering, dato for festen og de andre små detaljer som er så vigtige at få med. Gerne en smule om forventningen til musikken.
  2. MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse. Vi sender et tilbud retur med pris med mere. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne og den gode musik til arrangementer.
  3. Når eventet nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Ændringer justeres ind og vi får talt sidste elementer igennem. Pianisten ringer dig op og bekræfter aftalerne.

Til enhver lejlighed

Til velkomst

Skab en varm og hyggelig stemning når gæsterne ankommer til jeres firma- eller private arrangement. Her kan det være i kombinationen af pianist og sang eller kun akustisk pianist. 

Reception

Den klassiske stemning med pianist og sang til firma- eller den privat receptionen mens gæsterne mingler og snakker til hyggelige og tilbagelænede toner fra pianisten.

Vielsen

En kombination af smukke toner fra pianoet samt blød sang som begge er med til at skabe en smuk og romantisk stemning mens bruden går op blandt gæsterne til gommen eller når gæsterne ankommen og skal sætte sig.

Under Middagen

Kamilla spiller stemningsfuld og afdæmpet hyggelig musik (med eller uden sang) som løfter atmosfæren under middagen.

Kamilla er super skarp til at læse rummet og stemningen så ikke lyd og oplevelse går i perfekt harmoni med hinanden og holder pause når der er taler og indslag. 

Musikalske indslag

Sig det med en sang.

Store ord kan være svære at sige og det er her du kan bruge en sang som betyder- og beskriver noget om jer som par eller fra familien til parret. Her udvælger i, i samarbejde med Kamilla den sang som i ønsker.

Ind- & udgangssang

Kamilla synger en udvalgt sang fra brudeparret uden musik eller piano som synges imens bruden går op blandt gæsterne til gommen.

Eller spiller og synger en udvalgt sang fra brudeparret som synges imens bruden går op blandt gæsterne til gommen. 

Lyt til - Du er (cover)

Lyt til - Lyse Nætter (cover)

Lyt til - All Of Me (cover)

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.