DJ til bryllup

Drømmer I om en DJ til bryllup? Det er MusikDJ’s fornemmeste opgave at sørge for musik, som er efter jeres ønsker og drømme om en god bryllups DJ. MusikDJ afvikler hvert år mellem 150 og 200 bryllupper, og vi har derfor god erfaring inden for denne type festlighed. Hvordan sikrer vi den rigtige underholdning og musik til jeres bryllup? Det gør vi ved at tale med jer, forventningsafstemme og skræddersy, så lige præcis jeres ønsker kommer i første række. På denne side kan du læse meget mere om DJ til bryllup og hvordan vi sørger for en helt igennem fantastisk bryllupsfest.

Vi forstår betydningen af at skabe den perfekte musikalske atmosfære, og derfor tilpasser vi vores musikvalg nøje efter jeres ønsker og præferencer. Vores landsdækkende bryllups Djs betyder, at vi kan stille op med en DJ til dit bryllup uanset hvor i landet det skal afholdes. Vi er også stolte af vores hurtige responstid, og vi giver et tilbud inden for 24 timer efter din forespørgsel. Vi går et skridt videre ved at matche den perfekte DJ til netop din fest, baseret på din stil, tema og musiksmag. Og selvfølgelig tilbyder vi vores DJ-tjeneste til skarpe priser, så du kan få en uforglemmelig musikoplevelse til din bryllupsfest uden at sprænge budgettet. Vores ønske er nemlig, at I får en uforglemmelig fest på jeres store dag.

LÆS MERE OM DJ TIL:
Sølvbryllup  -  Kobberbryllup  -  Guldbryllup

BRYLLUPS DJ

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL JERES BRYLLUP

Modtag et gratis uforpligtende tilbud på DJ til dit forestående bryllup. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud med pris, beskrivelser og meget mere. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60. Vi glæder os til at kunne bidrage til dit kommende bryllup!

  1. Det første I skal gøre er, at benytte kontaktformularen og beskrive jeres bryllup. Vi skal vide hvilken dato bryllupsfesten forgår, antal af gæster, hvor i landet brylluppet skal holdes og meget gerne en smule om de ønsker og drømme I har for festen.

  2. Efter vi har modtaget informationerne omkring bryllupsfesten, udformer vi et skriftligt tilbud hvor alt står beskrevet. DJ til bryllup pris, lyd, lys og generel information er beskrevet, sådan at I kan bekræfte tilbuddet, læne jer tilbage og lad os klare resten af arbejdet.

  3. Når tiden til brylluppet nærmer sig taler vi sammen igen. Eventuelle små ændringer justeres, ekstra lys eller andet bliver koordineret. Jeres personlige DJ ringer jer op for at tale musikken igennem så vi får skabt den helt rigtige fest efter netop jeres ønsker og behov.

BOOK DJ TIL BRYLLUP – MUSIK TIL DEN PERFEKTE BRYLLUPSFEST

Bryllup er for de fleste mennesker en af de største begivenheder i deres liv. Efter en dejlig middag med taler og festlige indslag, er det vores opgave at stå klar med lyd, lys og en festlig bryllups DJ, der kan levere den gode dansemusik og sætte rammerne for at starte festen. Brudevalsen bliver oftest danset mellem kl. 23.00 & 24.00, hvorefter bryllupsfesten skal startes. Da alle gæster er på dansegulvet til brudevalsen, er det et ideelt tidspunkt at få festen i gang fra det første nummer.

Den perfekte dansemusik sikrer vi ved at tage en god samtale med jer omkring tanker og ønsker til musikken. I har givetvis nogle præferencer, og nogle sange der spiller en særlig rolle for jer og jeres gæster. Dem skal vi have frem i lyset, hvilket vi gør ved at invitere jer til at udforme en liste med 15-25 musiknumre. Musiklisten fungerer som inspiration til DJ’en, der via sin erfaring bygger videre på musikken og forbereder genrer til bryllupsfesten.

Den bedste dansefest er tæt kædet sammen med de bedste forberedelser. Derfor ringer jeres personlige bryllups DJ til bryllupsfesten jer op for at tale aftenens forløb igennem. Jeres bryllups-DJ bekræfter alle indgået aftaler, taler om eventuelle specialønsker og selvfølgelig musikønskerne i har tilsendt. Listen med inspiration til musikken bliver talt igennem så vi kan sørge for at alle forventninger er afstemt inden den store aften.

Til selve bryllupsfesten tager vi selvfølgelig imod ønsker fra gæsterne i den udstrækning, at det bidrager til den gode dansefest. Vores DJ’s med mangeårig erfaring har selvfølgelig også en stor viden om det musik, der sikrer den gode dansefest. At kunne læse et dansegulv er et essentielt element for de bryllups- DJ’s MusikDJ tilbyder. Det er via vores erfaring at evnen til at kunne læse et dansegulv opstår så den helt rigtige musik bliver spillet.

Læs mere her om DJ til Kobberbryllup, Sølvbryllup eller Guldbryllup

VORES ERFARNE BRYLLUPS DJS

Når i lejer en DJ til bryllup hos MusikDJ er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode underholdning og dansemusik. Alle bryllups-DJ’s er erfarne og har en bred vifte af fester i ryggen. Dette er vigtigt, da der ofte skal spilles en bred musikstil til alle aldre når både familie og venner er gæster til festen. Det er vigtigt med en DJ, som er omstillingsparat og kan læse festens stemning. Nedenstående er nogle af vores mange dygtige bryllups-DJ’s repræsenteret – Klik ind hvis du vil læse mere om alle vores professionelle DJ’s.

Se alle vores erfarene bryllups DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Ann Sofie Enegaard

Michael Jensen

Karoline

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til bryllup. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres bryllup.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til en romantisk fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Til et bryllup anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for bryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring endelig, vi sidder klar ved telefonen på 71 99 40 60