DJ til temafest

Lej en DJ til temafest med flot lys og lydanlæg. Hos MusikDJ har vi erfaring med mange typer af temafester. Vi kan spille musik, som er tilpasset de specifikke ønsker for temafesten og tager altid imod ønsker fra gæsterne på selve festaftenen. Der findes udødelige klassikere inden for mange forskellige temaer, hvilket altid gør det sjovt for os som DJ's, da det altid er et godt udgangspunkt for at få folk på dansegulvet.

Vi forstår vigtigheden af at levere en visuelt imponerende oplevelse og har derfor investeret i kvalitetslys- og lydudstyr. Vores mål er at sikre, at din temafest bliver en uforglemmelig begivenhed, hvor musikken med DJ til temafest skaber den rette stemning. Vælg os som din pålidelige DJ-partner til din næste temafest. Vi tilbyder Dj til temafest med skarp pris og hurtig svartid med et godt tilbud på netop dine ønsker.

LÆS MERE OM DJ TIL:
90'er fest  -  80'er fest

DJ TIL TEMAFEST - PRIS OG BOOKING

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL TEMAFESTEN

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende temafest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage inden for 24 timer med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. Vi beder dig om at udfylde kontaktformularen med nogle oplysninger om din temafest. Venligst inkluder forventet antal gæster, dato for festen og angiv om festen vil finde sted i København, Sjælland, Fyn eller Jylland. Disse oplysninger er afgørende for os, da det hjælper os med at levere den bedst mulige service til din temafest.

  2. Når MusikDJ modtager din henvendelse med festoplysningerne, vil vi behandle informationerne og sende dig et tilbud med din personlige DJ til temafest pris. I tilbuddet vil prisen samt detaljer om lys og lyd blive beskrevet, så du kan fokusere på andre elementer i planlægningen. Når du bekræfter tilbuddet, kan du lade os håndtere resten af planlægningen.

  3. Når festen nærmer sig, vil du høre fra os igen. Eventuelle ændringer vil blive indarbejdet, ekstra lys kan blive booket, og vi vil diskutere andre elementer med dig. Din DJ vil kontakte dig for at drøfte musikken og sikre, at jeres ønsker og behov for festen bliver opfyldt på bedste vis.

VI SIKRER DEN RIGTIGE MUSIK

DJ til temafesten findes i mange afskygninger. Hawaiifest, havefest, 80’er fest, Casinofest, Tyrolerfest og Swing er bare nogle af de temaer vi har erfaring med. Et tema giver et frisk pust til en fest, da folk ofte er udklædte og gør sig ekstra umage. Vi skal ramme den rigtige musik til netop den temafest du skal holde, hvilket du kan læse mere om nedenstående.

Hos MusikDJ har vi bestemte procedurer for hvordan vi sikrer den rigtige dansemusik til temafesten. Vi opfordrer altid vores kunder til at lave en inspirationsliste med musiknumre på 15-25 sange som vi kan forberede os ud fra. Det er super rart for vores DJ’s, så de på forhånd har en retning for genrer og stilarter som de kan bygge videre på til selve temafesten.

Vi tager selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne til temafesten – vi er til for jeres skyld og ikke os selv. Derfor kan temafest-gængere selvfølgelig ønske musiknumre hos vores DJ, som vil spille dem såfremt de passer ind i den stil, der er lagt op til på forhånd. Vi er ambassadører for en god dansefest og ikke individuelle behov hvorfor vi spiller ønsker så længe det nogenlunde rammer genrer og stilarter for temafesten.

For at alles forventninger er afstemt ringer din personlige temafest-DJ dig op i ugerne op til festlighederne. Det er vigtigt med kommunikation og tæt dialog, da en god fest er lagt an på gode forberedelser. Ved opkaldet bliver praktiske detaljer talt igennem samt opsætning, specielle ønsker og selvfølgelig musikken.

VORES ERFARNE TEMAFEST-DJS

Ved leje af DJ til temafesten er den gode dansemusik styret og dirigeret af en smilende DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har forskellige forudsætninger for netop jeres temafest og bliver matchet op så erfaring og tema stemmer overens. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager imod musikønsker fra gæsterne og læser dansegulvet så tema-musikken spilles på det rigtige tidspunkt.

Se alle vores DJ's

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en temafest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din temafest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 80’er fest til din temafest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en temafest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Der er dog altid mulighed for, at forlænge DJ’ens spilletid hvis festen er så godt i gang, at det ville være ærgerligt at lukke og slukke.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din type temafest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.