Mobildiskotek

MusikDJ er et professionelt Mobildiskotek, som udlejer DJ’s med komplet lyd- og lysanlæg. Hos MusikDJ er tæt kommunikation en dyd for at kunne levere den bedst mulige fest med lyd, lys og DJ efter dine ønsker og behov. Uanset om du skal holde fødselsdag, konfirmation, sodavandsdiskotek, bryllup, privatfest eller firmafest kan vi levere dygtige og professionelle DJ’s matchet til netop din fest-type. MusikDJ er et landsdækkende mobildiskotek, der har som ypperste mål at sikre en høj kvalitet hele vejen igennem fra første henvendelse. I det følgende kan du læse mere om vores forskellige muligheder indenfor levering af musik til underholdningen.

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

MOBILDISKOTEK – LYD, LYS OG GOD DANSEMUSIK

Til en god fest er et mobildiskotek en selvfølge. Dette indbærer en god DJ, der kan spille musik afstemt efter dig og dine gæsters behov. Hos MusikDJ har vi en indledende dialog hvor vi forventningsafstemmer og taler genrer og musikønsker igennem. Vi opfordrer dig til at lave en inspirationsliste på 15-25 musiknumre så vores DJ’s kan forberede sig og bygge videre på listen under festen.

Din personlige DJ for festen vil ringe dig op og tale sammen om de ønsker og retningslinjer lagt for musikken og mobildiskoteket. Ved opkaldet bliver detaljer og andre praktikaliteter nærmere planlagt så alle er på samme bølgelængde omkring detaljerne, da den bedste fest er afhængig af de bedste forberedelser. Forberedelserne er vigtige, så du på aftenen kan nyde dine gæster, maden og selvfølgelig den gode dansemusik.

Hos MusikDJ tager vores DJ’s imod ønsker fra gæsterne, da vi jo er til for jeres skyld og ikke os selv. I den udstrækning det er muligt at spille ønsker fra gæsterne gør vi det mere end gerne. Vi er dog ambassadører for den gode dansefest og ikke individuelle behov, hvorfor vi tager imod ønsker med måde. Er der lagt fra op til en 80’er diskofest giver det mindre mening at spille et hiphop nummer selvom det er ønsket af én blandt gæsterne.

Lyd og lys er en naturlig del af et mobildiskotek. Vi har i vores basis mobildiskotek altid 2-4 lyseffekter, professionel DJ-pult og højtalere med til festen. Nogle foretrækker en fest med røgmaskine andre med konfetti og masser af lyseffekter. Når du modtager tilbud fra MusikDJ på mobildiskotek til jeres fest vil der stå beskrevet hvad er inkluderet. Har du specielle ønsker til lyd og lys skriv det meget gerne til os.

Læs mere om Priser på leje af DJ | DJ til din type fest | DJ i København | DJ udlejning

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv. Du kan i understående klikke på de forskellige kategorier for at se specifikke videoanmeldelser inden for den festtype du har selv skal afholde.

Se vores referencer

Michael Thomsen, COMM2IG

Christina Wiesner

Maria

VORES ERFARNE FEST-DJS

Når du lejer mobildiskotek hos MusikDJ er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode dansemusik og underholdning. Alle vores DJ’s har erfaring og har lang række fester i ryggen. Dette er vigtigt, da en DJ skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige musik til den givne situation. Derudover skal en DJ kunne læse et dansegulv hvor netop erfaring er essentiel.

SE OG LÆS OM ALLE VORES DJS