DJ Jesper

DJ Jesper P er en rutineret DJ, der har et bredt kartotek med i pladetasken. Jespers brede repertoire kommer af at spille som professionel DJ på både danske natklubber i hele landet og til privatearrangementer. Jesper er en smilende og dansende DJ, der let lader sig rive med af stemningen og leverer en top underholdning til hver fest.

Jesper spiller til omkring 30-40 bryllupper om året, og det samme antal spredt ud på firmafester og privatarrangementer. Derudover er han helt opdateret på det nyeste musik via hans arbejde på de danske natklubber. Kort sagt er Jesper P den rigtige DJ til jeres fest hvis I ønsker en bredt favnende DJ med evnen til at skifte rundt i genrer og stilarter.

En bredt favnende DJ

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)