Vores DJs

MusikDJ leverer kvalitets DJ’s til lang række af fester og events. Det er vores fornemmeste opgave at matche den rigtige DJ op med netop din fest. I det nedenstående kan du klikke ind og læse mere om den enkelte DJ samt se billeder og videomateriale fra tidligere fester. Alle vores DJ’s har mange års erfaring inden for deres speciale, nogle mere end 30 år i branchen. Fælles for alle DJ’s er, at vi er smilende og imødekommende, tager imod ønsker på aftenen, kan læse et dansegulv og leverer dansemusik efter dine ønsker og behov. Klik på DJen for at læse mere om den enkelte.

Hos MusikDJ har vi mere end 150 DJ's tilknyttet i hele Danmark.

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.