DJ Jardes

Siden 2010 har JARDES opbygget sig en bred erfaring med alt lige fra klub-, lounge- og event jobs til de mere traditionelle mobilfester såsom firmafester, fødselsdage og lign. I de seneste år har JARDES’ primære fokus været lounge jobs og opvarmninger for større bands og kunstnere og ydermere kan han tilføje upcoming producer på CV’et.

Hvis du er på udkig efter en DJ, der har den brede erfaring, fede udstråling og virkelige formår at komme ud over pulten, kombineret med en evig lyst til at overraske dansegulvet og holde liv i festen – så er JARDES det oplagte valg.

Lounge DJ
House music - Ibiza

Sub genre:
Afro-, Deep-, Disco- & Tech House.

Lounge DJ med kant

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)