DJ TIL 90'ER FEST

Lej DJ til 90’er fest med komplet anlæg matchet til jeres antal gæster, med skøn dansemusik fra 90’erne. Ace of Base, Dr. Alban, Robin S er alle store navne fra 90’erne. Vi kender dem alle og de er med garanti med i playlisten når du lejer DJ til din 90’er fest. Vi har den musikalske ekspertise til at gøre jeres 90’er fest til en aften i sent vil glemme.

Med de mange ikoniske navne fra 90’erne i vores repertoire kan du være sikre på, at de velkendte hits fra denne æra vil være en del af spillelisten til jeres fest. Vores 90’er DJ er klar til at skabe en uforglemmelig oplevelse, hvor alle kan genopleve 90'ernes musikalske guldalder. Vælg os som din pålidelige DJ og lad os bidrage til en mindeværdig DJ 90'er fest, som gæsterne vil tale om i lang tid fremover. Vi sørger for at afstemme musikønsker med dig inden, så du opnår musik efter din smag til festen. Udfyld kontaktformularen ved hjælp af nedenstående guide, så vender vi tilbage.

DJ 90’ER MUSIK SOM DU HUSKER DET

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL 90'er FESTEN

Modtag her et gratis, uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende 90'er fest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage inden for 24 timer med et skriftligt tilbud på en skarp pris, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. Beskriv lidt om DJ til 90’er fest i den mail du sender til os via nedenstående formular. Hvor mange gæster, placering i landet, dato for 90’er-festen og lidt om dine tanker til festlighederne.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse modtager du retur et skriftligt tilbud med beskrivelse af pris, udstyr og rammerne for 90’er-festen. Derefter skal du blot bekræfte og vi går straks i gang med planlægning.
  3. Når 90’er festen nærmer sig vil du blive kontaktet af MusikDJ angående de sidste detaljer. Din personlige 90’er-DJ ringer til dig og taler musikken igennem og forventinger til festen – Nu er du klar til fest.

DEN GODE 90’ER MUSIK

Ved leje af DJ til din 90’er fest er det selvfølgelig essentielt med en dygtig og professionel DJ, der kan styre det hele. Den rigtig 90’er musik skal spiles på det helt rigtige tidspunkt, hvorfor erfaring er vigtigt. Alle vores 90’er DJ’s har været unge i 90’erne og derved kan relatere til musikken og gæsterne.

Hos MusiKDJ har vi faste procedurer for hvordan vi sikrer det helt rigtige 90’er musik til din fest. Vi opfordre altid vores kunder til at lave en musikliste med 15-25 numre, der fungerer som inspiration til DJ’en. På denne måde får vi fat i de 90’er numre som betyder meget for jer og får forventningsafstemt således at alle er på samme bølgelængde omkring musikken.

Vi tager selvefølgelig også imod ønsker i løbet af selve 90’er-festen. Vi er til for jeres skyld og så vidt det er muligt tager vi imod ønsker fra gæsterne så længe de lægger inden for den genre og stilart vi på forhånd har lagt op til. Vi ambassadører for den gode 90’er fest og ikke i mindre grad individuelle behov så vi tager os den frihed og selektere, da vi jo er hyret til at dirigere musikken.

VORES ERFARNE 90’ER-DJS

Når du lejer mobildiskotek hos MusikDJ til 90’er festen er det vores opgave at levere den gode 90’er ud fra dine forskrifter. Alle vores 90’erDJ’s har en lang række af samme type fest i bagagen. Dette er vigtigt, da vi skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige 90’er-musik. Ligeledes læser vi dansegulvet hvor netop erfaring er essentiel. Klik ind hvis du vil læse mere om vores DJ’s.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Michael Thomsen, COMM2IG

Christina Wiesner

Camilla Jensen, Baltic Basket

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en temafest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din temafest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 80’er fest til din temafest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din temafest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en temafest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Der er dog altid mulighed for, at forlænge DJ’ens spilletid hvis festen er så godt i gang, at det ville være ærgerligt at lukke og slukke.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din type temafest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.