DJ til børnefest

Overvejer I en DJ til børnefesten som et sjovt indslag? Skal I som forældre, skolelærere eller ungdomsskole holde en børnefest, og har I lyst til at fejre de smilende børn og unge med danseglad musik og kulørte lamper, så er I landet det helt rigtige sted. MusikDJ kan levere en sprudlende og glad DJ til jeres næste børnefest eller børnefødselsdag med flot sodavandsdiskotek. MusikDJ medbringer lyd-udstyr tilpasset til de små højder, vilde lys-effekter og selvfølgelig har vi mikrofon med så lege, dans og sjove indslag bliver en del af børnefesten.

Vores erfarne DJ til børnefester vil skabe den perfekte stemning med energisk musik, der får børnene til at danse og lege. Vi tilbyder et godt udvalg af børnevenlige sange og hits, der passer til enhver alder. Med vores professionelle lyd- og lysudstyr skaber vi et magisk disko for de små med flotte farver og blinkende lys, der vil få børnene til at føle sig som stjerner. Er du interesseret i at høre om vores DJ til børnefest, pris eller lignende, så kontakt os i dag!

Direkte links:
DJ til Sodavandsdiskotek

DJ TIL BØRNEFEST - PRIS OG BOOKING

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL BØRNEFESTEN

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende børnefesten. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i gerne vil have til børnefesten. Skriv disse til os samt lidt om hvor i landet festen skal holdes, antal af danseglade børn og de andre små detaljer som er så vigtigt for den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon, får du tilsendt et skriftligt tilbud med DJ til børnefest pris. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker, som I ved børnene kan lide, og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Omkring to uger før børnefødselsdagsfesten skriver MusikDJ til dig. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din personlige børne-DJ tager en dialog med dig og taler musikprofilen igennem.

SJOV LEG OG MUSIK I ØJENHØJDE

Børn skifter musiksmag hele tiden, så det kan være svært at nævne konkrete musiknumre børnene kan danse til. De finder ofte musik på YouTube og andre online-kanaler, de deler med hinanden. For at imødekommende denne hurtigt skiftende smag holder vi øje med playlister fra Spotify målrettet X-factor, MGP og kompilations, som for eksempel Hits-For-Kids. Derudover opfordrer vi til, at børnene selv laver en playliste, som vi benytter til inspiration for musikstilen til børnefesten. Dette har tidligere vist sig at fungere rigtig fint, da de får medbestemmelse og kan synge med på den musik, DJ’en spiller til børnefesten.

Til et rigtigt sodavandsdiskotek skal der selvfølgelig lys-effekter, højtalere og røgmaskine. Lys udstyret giver en rigtig god effekt og børnene bliver utrolig spændte når de hvide lamper dæmpes og disko-lyset for alvor begynder at lyse rummet op i et væld af farver. Vi lader ofte børnene prøve fjernbetjeningen, som udløser røgen fra røgmaskinen, hvilket er til meget stor glæde. Udover disko-lys, røgmaskine, højtalere og DJ-pult er mikrofonen et uundværligt redskab for en DJ til en børnefest. Mikrofonen bruger vi til at få aktiveret børnene. Vi laver ofte hymner og lege, såsom limbo, stopdans, ‘skeen går rundt’ med flere, med børnene, hvilket får dem til at nyde musikken endnu mere.

Spilletiden for DJ’en svinger fra børnefest til børnfest, men vi anbefaler, at spilletiden til denne type arrangement er to til tre timer. Det er vores erfaring, at nyhedsværdien falder efter tre timers spilletid. Derudover bruger de en masse energi i løbet af timerne DJ’en spiller, så børnene er ofte godt brugt efter to til tre timer med fuld drøn på dans, god musik og givetvis også en masse sodavand. Hvis det ønskes, kan DJ’en sagtens spille længere tid end de tre timer. Vores motto er, at MusikDJ ikke skal være årsag til festen lukker.

VORES ERFARNE DJ’S TIL BØRNEFESTER

Skal du leje DJ med sodavandsdiskotek til jeres børnefest er det essentielt med musik i børnenes øjenhøjde. Vi skal sætte gang i de små danseglade børn med en DJ, der har erfaring og forstår at bruge mikrofon for at få børnene aktiveret med lege og sjove indslag. Ved leje af DJ til børnefesten tager vores DJ’s altid en personlig samtale med dig således at alle ønsker og behov er afstemt inden selve festen.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA BØRNEFESTER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Karina Thønning

Waldemar

Maria

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en 60 års fødselsdag. Prisen afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en til din børnefest.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje i forhold til din fest.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge til din fødselsdag. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til en børnefest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos MusikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest til din fødselsdag. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til Hits for Kids musik til din børnefest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek med lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Når der er tale om en børnefest anbefaler vi et tidsrum på 2-3 timer, da nyhedsværdien hos børn, efter vores erfaring, falder hurtigt. Hvornår på dagen disse timer så bliver lagt, er helt op til jer.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve dagen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve dagen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ til din børnefest beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.