DJ til gymnasiefest

Gymnasiefesten er vigtig for alle elever på hele skolen. Det er vigtigt med en god DJ til at få folk på dansegulvet når festen bliver holdt på dit gymnasie. Udover at have styr på de nyeste musiknumre så er lyd og lys også essentielt for den gode gymnasiefest. Et flot lysshow kan give en ny dimension til gymnasiefesten hvilket i kombination med en god DJ med garanti vil sikre en god aften.

Direkte links:
DJ til Privatfest

DJ TIL GYMNASIEFEST

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL JERES GYMNASIEFEST

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende gymnasiefest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I kontaktformularen skal der beskrives lidt om gymnasiefesten. Hvor mange gæster forventes der, hvor i Danmark skal gymnasiefesten afholdes, dato og andre elementer du føler er vigtigt vi får at vide så festen bliver efter jeres tanker og behov.
  2. Når MusikDJ modtager din henvendelse med information om gymnasiefesten, behandler vi dine data og sender et tilbud retur. Pris, lyd og lys og generel information er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andet, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten.
  3. Når gymnasiefesten nærmer sig hører du fra os igen. Mindre ændringer justeres ind, ekstra lys eller andet bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for gymnasiefesten bliver matchet.

DANSEMUSIK TIL UNGDOMMEN

Alle DJ’s hos MusikDJ har gået på gymnasie, så vi ved hvad der skal til. Vi har et indgående kendskab til det kommercielle musik som folk kan synge med på og ikke mindst danse med til. Elektro, dance og kendte klassikere fra radioen er oftest det som sætter gang i eleverne. Særudgaver og special remixes bliver ofte spillet af DJ’en til gymnasiefesten. Med det sagt, så er der bestemt også plads til et nummer fra det legendariske album Thriller af Michael Jackson.


Til gymnasiefesten skal der være højt og god lyd. Vi medbringer altid et PA-anlæg med en god bundkasse hvilket giver en god og kraftig bas. Ligeledes ligger vi inde med lydstyret lys effekter, lazershows, Lystæpper med rullende skrift. Med andre ord er alt muligt. Vi bringer udstyret ud i København, Hillerød, Roskilde eller hvor du nu gerne vil holde gymnasiefesten.

VORES ERFARNE GYMNASIE-DJ’S

Når du lejer en DJ til din gymnasiefesten sikrer vi dig, at din personlige DJ har erfaring med den type fest i på skolen ønsker. Sammen har vi en tæt dialog omkring musikken og forventninger til DJ’en. Vores DJ’s tager imod ønsker fra eleverne. Alle vores gymnasie-DJ’s har erfaring med at læse et dansegulv således, at den helt rigtige musik bliver spillet på det rigtige tidspunkt.

Se alle vores DJ's

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.