DJ til gymnasiefest

Gymnasiefesten er vigtig for alle elever på hele skolen. Det er vigtigt med en god DJ til at få folk på dansegulvet når festen bliver holdt på dit gymnasie. Udover at have styr på de nyeste musiknumre så er lyd og lys også essentielt for den gode gymnasiefest. Et flot lysshow kan give en ny dimension til gymnasiefesten hvilket i kombination med en god DJ med garanti vil sikre en god aften.

Send forespørgsel

DJ TIL GYMNASIEFESTEN – GOD DANSEMUSIK TIL DIN FEST

Alle DJ’s hos MusikDJ har gået på gymnasie, så vi ved hvad der skal til. Vi har et indgående kendskab til det kommercielle musik som folk kan synge med på og ikke mindst danse med til. Elektro, dance og kendte klassikere fra radioen er oftest det som sætter gang i eleverne. Særudgaver og special remixes bliver ofte spillet af DJ’en til gymnasiefesten. Med det sagt, så er der bestemt også plads til et nummer fra det legendariske album Thriller af Michael Jackson.


Til gymnasiefesten skal der være højt og god lyd. Vi medbringer altid et PA-anlæg med en god bundkasse hvilket giver en god og kraftig bas. Ligeledes ligger vi inde med lydstyret lys effekter, lazershows, Lystæpper med rullende skrift. Med andre ord er alt muligt. Vi bringer udstyret ud i København, Hillerød, Roskilde eller hvor du nu gerne vil holde gymnasiefesten.

VORES ERFARNE GYMNASIE-DJ’S

Når du lejer en DJ til din gymnasiefesten sikrer vi dig, at din personlige DJ har erfaring med den type fest i på skolen ønsker. Sammen har vi en tæt dialog omkring musikken og forventninger til DJ’en. Vores DJ’s tager imod ønsker fra eleverne. Alle vores gymnasie-DJ’s har erfaring med at læse et dansegulv således, at den helt rigtige musik bliver spillet på det rigtige tidspunkt.

Se alle DJ's

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til jeres julefrokost. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til jeres julefrokost.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til julefrokost med gang i, er det usansynligt at vi sætter et diskonummer på selvom det ønskes af gæsterne.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en julefrokost, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Der er dog altid mulighed for, at forlænge DJ’ens spille tid hvis festen er for godt i gang til at lukke og slukke.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

DJ TIL GYMNASIEFEST

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL JERES GYMNASIEFEST

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende gymnasiefest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I kontaktformularen skal der beskrives lidt om gymnasiefesten. Hvor mange gæster forventes der, hvor i Danmark skal gymnasiefesten afholdes, dato og andre elementer du føler er vigtigt vi får at vide så festen bliver efter jeres tanker og behov.
  2. Når MusikDJ modtager din henvendelse med information om gymnasiefesten, behandler vi dine data og sender et tilbud retur. Pris, lyd og lys og generel information er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andet, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten.
  3. Når gymnasiefesten nærmer sig hører du fra os igen. Mindre ændringer justeres ind, ekstra lys eller andet bliver talt igennem. Din personlige DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for gymnasiefesten bliver matchet.