DJ til sodavandsdiskotek

Overvejer I en DJ til sodavandsdiskotek? Skal I som skole, fritidsordning, forældre eller anden form for børneorganisation lave en fest for de unge med stort sodavandsdiskotek, er I kommet til det helt rigtige sted. MusikDJ kan levere røg-maskiner, lys-effekter, lyd-anlæg og selvfølgelig en livlig DJ med mikrofon, der får børnene helt op i gear med aktiviteter og lege. Læs mere i det nedenstående om musikken, pakken og selvfølgelig sodavandsdiskoteket.

Vi er specialister i at skabe et stort sodavandsdiskotek, hvor børnene kan nyde en festlig og tryg atmosfære. Med vores røgmaskiner og lyseffekter skaber vi en visuel festoplevelse, der vil imponere alle. Vores professionelle lydanlæg sikrer en fantastisk lydkvalitet, der får musikken til at fyre op under dansegulvet. Vores livlige DJ til sodavandsdiskotek er ekspert i at engagere børnene med sjove aktiviteter. Vi sørger for at levere vores services til gode priser og I vil modtage et tilbud inden for 24 timer efter I har udfyldt nedenstående formular. Vælg MusikDJ, og lad os sørge for, at jeres unge får en uforglemmelig festoplevelse.

Direkte links:
DJ til Børnefest

DJ TIL SODAVANDSDISKOTEK PRIS OG BOOKING

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL SODAVANDSDISKOTEK

Er du interesseret i at høre mere om prisen på dit kommende sodavandsdiskotek? Udfyld kontaktformularen, beskriv festen, antallet af børn, ønsker til lys og lyd og hvad du ellers føler vi bør vide. Har du nogle spørgsmål til DJ til sodavandsdiskotek eller pris, er du altid velkommen til at ringe direkte til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag I gerne vil have lavet til sodavandsdisko’et. Skriv disse til os samt lidt om hvor i landet festen skal holdes, hvor mange danseglade børn I bliver, spilletider (vi anbefaler 2-3 timer) og eventuelle andre ting som I gerne vil dele før vi kommer med sodavandsdiskotek til jeres fest.
  2. Senest 24 timer efter vi har modtaget jeres henvendelse over mail eller telefon, får I tilsendt et skriftligt tilbud med jeres personlige pris på DJ til sodavandsdiskotek. Send en bekræftelse, forbered nogle gode sangønsker som I ved børnene kan lide og lad os klare resten af forberedelserne. Aktiver eventuelt børnene ved at lade dem kompilere musiklisten til festen.
  3. Når datoen for sodavandsdisko’et nærmer sig skriver vi til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem hvis der er ændringer. Jeres personlige sodavandsdisko-DJ tager en uformel snakken med jer og taler musikprofilen igennem.

SODAVANDSDISKOTEK MED MUSIK, DANS OG LEG

Til en rigtig børnefest skal der selvfølgelig være et ordentligt sodavandsdiskotek. Som udgangspunkt kan MusikDJ levere alle former for, som er afstemt til antallet af danseglade børn og lokalets udformning. Vores standard udstyr til et sodavandsdiskotek er disko-lys (2-4 stk.), 1-2 røgmaskiner, lyd-udstyr og en smilende og glad DJ i øjenhøjde med børnene. Mikrofonen er nok det vigtigste redskab for DJ’en da danne er med til gøre børnene i super stemning

Musikken til et sodavandsdiskotek er selvfølgelig essentiel for en god oplevelse for børnene. Vi går meget op i at børnene har medbestemmelse når det kommer til musikken da genrer og musiksmag skifte utrolig hurtigt hos børnene. Derfor opfordrer vi altid til, at I som forældre, skolelærer eller arrangør sætter jer ned med børnene og laver en liste på 15-25 numre som vi modtager. Dette fungerer rigtig godt da børnene ofte bliver super vilde når de hører den sang de har ønsket via listen.

Til en børnefest med sodavandsdiskotek er det vigtigt at kunne aktivere de unge. Dette gør vi blandt andet med en masse lege og aktiviteter. Ofte laver vi limbo med præmier til vinderne. Derudover er stopdans og skeen-går-rundt også sjove aktiviteter for børnene. Hvis stemningen er til laver vi fællesdanse, lader børnene synge med via mikrofonen, tager dem med om bag pulten og lege DJ og generelt giver dem en masse nye indtryk som de ikke har set før fra en live DJ med tilhørende udstyr.

VIDEOANMELDELSER FRA SMILENDE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Karina Thønning

Waldemar

Maria

VORES GLADE DJ’S TIL SODAVANDSDISKO

Skal du bruge et bruge en DJ med sodavandsdiskotek til jeres børnefest er det essentielt med musik i børnenes øjenhøjde. Vi skal sætte gang i de unge danseglade med en DJ, der har erfaring og forstår at bruge mikrofon for at få børnene igang med lege og sjove aktiviteter. Ved leje af DJ til de unge størrelse tager vores DJs altid en personlig kontakt med dig således at alle ønsker og behov er afstemt inden selve festen. Og så tager vi selvfølgelig imod ønsker fra børnene i løbet af aftenen.

Se alle vores DJ's

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.