DJ til 80'er fest

Lej en DJ til 80’er fest med komplet anlæg og kulørte lamper, samt den gode 80’er musik som vi alle kender. Vores passion for 80’er fester har sine rødder i diskomusikken med Prince, Michael Jackson, Madonna og alle de kendte sang fra dette årti. Vi elsker 80’ernes diskomusik med de udødelig klassikere, der kan danses til hele natten. Læs mere i det følgende om hvordan vi sikrer den helt rigtig DJ til 80’er fest og så endda til skarpe priser.

Vi stræber efter at skabe en autentisk atmosfære, der minder dig om den glitrende æra af neonfarver og store frisurer. Vores erfarne DJs har en bred vifte af 80'er hits i deres repertoire og er altid lydhøre over for dine ønsker og præferencer. Med deres ekspertise i at mixe overgange mellem numrene, vil de bidrage til, at din fest forbliver i gang med en konstant strøm af uforglemmelig musik. Uanset om du ønsker at genopleve nostalgien eller introducere en yngre generation til 80'ernes magi, vil vores DJ'er give dig den perfekte lydkulisse. Når du vælger at leje en DJ til din 80'er fest, kan du være sikker på, at du får en autentisk oplevelse af dette ikoniske årti. Vores erfarne DJs er specialiserede i at skabe en fed stemning med den rigtige blanding af 80'er musik. Så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den rette DJ til din 80'er fest, hvor dansen og festen aldrig stopper.

DJ 80’ER MUSIK MED FEST OG FARVER

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL 80'ER FESTEN

Modtag her et gratis, uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende 80'er fest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud inden for 24 timer, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. Vi skal vide en smule om hvad du ønsker af din DJ til 80’er fest, inden vi kan give dig en pris. Hvor mange gæster, hvor i landet er fest, dato for 80’er-festen og lidt om dine tanker til festlighederne.
  2. Vi modtager din henvendelse og læser den grundigt igennem. Vi sørger for at udarbejde et personligt tilbud på din DJ til 80’er festen med en god pris på lyd, lys og andet udstyr. Du modtager vores tilbud inden for 24 timer, så du hurtigt kan komme videre med planlægningen af din fest. 
  3. Festlighederne nærmer sig og du vil blive kontaktet af MusikDJ med de sidste detaljer. Din personlige 80’er-DJ ringer til dig og taler musikken igennem – Nu er du klar til fest.

DJ TIL 80’ER FEST – DEN RIGTIGE DANSEMUSIK

Inden du lejer en DJ til din 80’er fest, har vi en dialog omkring specifikke ønsker så vi har mulighed for at forberede en musikliste, der møder dine forventninger. Vi opfordrer altid vores kunder til at lave en inspirationsliste med 80’er musik således vi har en idé om musikkens retning. Hvis du vil overlade det hele til os kan du også trygt gøre dette.

Vi har stor erfaring med 80’er musik og 80’er fester. Vi har DJ’s i hele landet, som beskæftiger sig udelukkende med 80-årtiet således at den bedst mulige musik bliver spillet til din fest. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne på selve aftenen. Passer det ind i stilen for 80’er festen gør vi hvad vi kan få at få det med i spillelisten.

Den tætte dialog er kernen i MusikDJ. Vi gør meget ud af at tale og kommunikere, så alles forventninger er afstemt. Det betyder også at jeres personlige 80’er DJ vil ringer jer op og få en god snak om det praktiske, 80’er-festens forløb og selvfølgelig musikken. På denne måde er alle på samme bølgelængde så den gode 80’er dansemusik kan flyde gennem luften til din fest.

Ved leje af DJ til 80’er fest er der som regel tilstrækkeligt med 2-4 disko-effekter og en diskokugle med tilhørende spots. Lys-effekter til 80’er-festen giver et godt skifte i gæsternes hoveder; nu ved de at danseskoene skal kridtes! Såfremt lokationen tillader det kan vi medbringe røgmaskine – klassisk for 80’erne.

VORES ERFARNE 80’ER-DJS

Når du lejer mobildiskotek hos MusikDJ til 80’er festen er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode dansemusik ud fra jeres forskrifter. Alle vores 80’er DJ’s har erfaring og en lang række af samme type fest i bagagen. Dette er vigtigt, da vi skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige 80’er-musik. Ligeledes læser vi dansegulvet, hvor den store erfaring er essentiel.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Sofie Koch, Social Iværksætterpris

Jens Holst, Veksø Skole

Christina Wiesner

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en temafest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din temafest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 80’er fest til din temafest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din temafest.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en temafest hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Der er dog altid mulighed for, at forlænge DJ’ens spilletid hvis festen er så godt i gang, at det ville være ærgerligt at lukke og slukke.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din type temafest og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.