På vores FAQ-side kan du læse mere om generelle spørgsmål vi ofte bliver stillet. Meget information findes også på de enkelte fest-typers undersider. Klik på overskriften og læs mere om det pågældende spørgsmål du måtte have. Hvis ikke dit spørgsmål fremgår af oversigten er du altid velkommen til at ringe: 71 99 40 60 eller sende en E-mail: info@MusikDJ.dk

FAQ

Corona/COVID-19

Skulle det blive nødvendigt at flytte eller helt aflyse arrangementet gør vi dette uden det koster noget.
Afbestilling skal ske via mail eller telefon til MusikDJ senest 2 dage før arrangementsdatoen.

Det er ikke muligt at afbestille på selve arrangementsdatoen (Undtaget ved restriktioner der meldes ud med døgns varsel)

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvad med depositum?

Hos MusikDJ betaler du ikke depositum.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Er transport inklusiv i prisen?

Ja, prisen du modtager i vores tilbud er inklusiv; transport, opsætning/nedpakning og retur.

Tager MusikDJ imod musikønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet. Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen ligger inden for juletid.

Sygdomsgaranti - Hvad med sygdom?

Sygdomsgaranti - Hvad med sygdom?
Hos MusikDJ har du sygdomsgaranti i tilfælde af en DJ eller musiker bliver syg. Det vil sige, at skulle den udøvende artist (DJ, saxofonist eller andet) bliver syg på dagen inden arrangementet, står MusikDJ klar til at finde en suppleant.

MusikDJ har vagttelefonen hele døgnet rundt 24/7 på 71 99 40 60.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ-pult og DJ bagved) og 2-4 meter i længden. Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden der, vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en. På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig en idé om MusikDJs prisleje.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event. Er der tale om et bryllup anbefaler vi en spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00. Er der tale om en fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefrokost, eller lignende hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din fest-type og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek med lokale DJ’s i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvilke type fest spiller MusikDj til?

MusikDJ spiller til alle typer af arrangementer. Vi er ikke bange for at prøve nye arrangements-typer af. I vores verden handler det om at tale forventninger og have god kommunikation inden selve festen. Vi har meget erfaring inden for firmafester, julefrokoster, børnefester med sodavandsdiskotek og mange flere. Se listen over de arrangmenter MusikDJ spiller til.

Hvilken bank har MusikDJ?

Danske Bank

Reg. nr. 3409

Konto nr. 13060894

IBAN-kontonummer DK0830000013060894

BIC-kode DABADKKK

Har MusikDJ et forsikringsselskab?

Ja, det har vi.

Tryg Forsikring A/S
CVR nr. 24260666
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Har MusikDJ et CVR-nummer?

Administration - København
MusikDJ ApS
Birkedommervej 27
2400 - København NV
CVR: 41558172

Administration - Sjælland
MusikDJ ApS
Algade 3
4660 – Store Heddinge
CVR: 41558172

Handelsbetingelser

Se vores handelsbetingelser HER.

Persondata & Cookiepolitik

Se vores persondata & cookiepolitik HER.

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.