DJ til firmafest

Lej DJ til firmafest med komplet lyd og lys, professionelle DJ’s og tæt dialog omkring musikken og jeres ønsker til firmafesten. Vi har erfaring med store som små firmafester og kan levere alt i lyd og lys. Læn jer tilbage og lad os gøre arbejdet fra start til slut. Vi har altid tæt kommunikation omkring musikønsker inden firmafesten løber af stablen, så I får den firmafest, som I ønskede.

Vi er stolte af vores DJ's, der har modtaget utallige fantastiske anmeldelser fra tidligere arrangementer. Deres evne til at skabe en god atmosfære med musik, der er afstemt efter personlige ønsker og evnen til at holde dansegulvet fyldt hele natten, har gjort MusikDJ til det foretrukne valg for mange virksomheder. Vores DJ's er erfarne og dygtige til at læse publikum, så de altid kan levere den helt rigtige musik, der passer til jeres ønsker og præferencer. Book musik til firmafest uanset placering i landet og få et godt tilbud med en skarp pris. I det følgende kan du læse hvordan vi sikrer den helt rigtige musik, når du lejer DJ til firmafest hos MusikDJ.

LEJ DJ TIL FIRMAFEST

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL JERES FIRMAFEST

 1. Skriv kort jeres tanker og musikønsker til festen. Antal kollegaer, placering, dato for firmafesten og andre ting som er vigtige for den gode dansefest.

 2. MusikDJ modtager jeres henvendelse. Vi sender tilbud retur med pris og generelle elementer ved leje af DJ til firmafest. Book musik til firmafesten ved at bekræfte tilbuddet og lad os klare arbejdet.

 3. Når tiden nærmer sig, skriver MusikDJ til jer. Eventuelle ændringer tages højde for. Jeres personlige Fest-DJ tager en snak over telefonen om musikken.

BOOK MUSIK FIRMAFEST

Opnå god dansemusik hele aftenen. Til en firmafest er musikken en stor del af en succesrig dansefest. Derfor er det MusikDJ’s fornemmeste opgave at finde frem til netop det musik, der får jer på dansegulvet. Det har vi nogle bestemte procedurer for hos MusikDJ som i det nedenstående bliver uddybet. Vigtigt at nævne er, at vi leverer professionelle DJ’s samt lyd og lys ud fra jeres forskrifter for en god firmafest. Her er tæt dialog og forberedelser kernen for succes. Book musik til firmafesten igennem MusikDJ og oplev en professionel DJ, der er trænet i at spille den rette musik til gæsterne.

Vi arbejder ud fra filosofien om, at den succesfulde firmafest er bundet op på de bedste forberedelser. Når det kommer til musikken opfordrer vi altid vores kunder til at lave en inspirationsliste med numre som I ved vil fungere godt for jeres kollegaer. Er det større firmafester på mere end 250 gæster kan det være en idé at lade folk ønske et nummer når de tilmelder sig firmafesten, så man får en bred repræsentation af musikønsker.

Ovennævnte inspirationsliste fungerer som et værktøj til jeres personlige DJ, som navigerer ud fra listen på selve festaftenen. Vi tager selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne og kollegaerne på aftenen – vi er til for jeres skyld og ikke vores egen. Det skal samtidig siges at vi er ambassadører for den gode dansefest og ikke individuelle behov. Lej DJ til firmafest hos os, så sørger vi for altid at spille musik, der bliver ønsket, men primært inden for den genrer, der bliver lagt op til i forberedelserne.

Vores erfarne DJ's

Når du lejer en DJ til firmafesten matcher vi altid den bedst egnet DJ op til den pågældende fest-type. I den indledende dialog mellem os og dig får vi en ide af en dygtig og erfaren DJ, som vil være oplagt til netop jeres firmafestfest. Jeres personlige DJ forbereder sig inden festlighederne. DJ’en ringer dig op undervejs i forløbet, i god tid inden arrangementet, og taler musikken og detaljerne for festen igennem, så alle forventninger er afstemt og aftaler clearet.

Se alle vores DJ's

op til 80 gæster

 • Type: Firmafest
 • Lokation: eks. Århus
 • Spilletid: 3 timer
 • Musik fra 22:00 til 01:00
 • Højtalersystem tilpasset antallet af gæster
 • Pro DJ Pult
 • Transport
 • Nedpakning
 • Opsætning 1 time før spillestart

*FRA 4.800,-

over 80 gæster

 • Type: Firmafest
 • Lokation: eks. København
 • Spilletid: 6 timer
 • Musik fra 20:00 til 02:00
 • Højtalersystem tilpasset antallet af gæster
 • Pro DJ Pult
 • Mikrofon
 • Transport
 • Nedpakning
 • Opsætning 1 time før spillestart

*FRA 6.300,-

HVAD KOSTER LEJE AF DJ TIL FIRMAFEST?

Prisen på leje af DJ til firmafesten varierer ud fra forskellige parametre. Antal af gæster til arrangementet? Hvor skal firmafesten foregå henne? Hvormange timer skal DJ’en spille? Vi har i understående listet et par eksempler på pris ved leje af DJ til firmafesten. Vil du gå i dybden med priseksempler fra tidligere fester kan du læse mere her.

De med småt:

 • *Alle priser er vejledende
 • *Priser kan varierer efter størrelse af arrangement.
 • *Gælder kun dygtige og alsidige DJs, ikke kendte eller artister.
 • *Forbehold for pris ændringer og prisstigninger.

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Mohammed Ali, TDC København

Camilla Jensen, Baltic Basket

Jens Holst, Veksø Skole

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til din firmafest. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje til din firmafest.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din firmafest.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til jeres firmafest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Du betaler først efter festen!

Omkring 1-2 uger før eventdatoen sender vi en mail med faktura. Fakturadato er event datoen og betalingsfristen er 5 dage herefter. Med andre ord, betaler du først efter festen.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.
Er der tale om en firmafest, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00.

Hvis festen er så godt i gang, at det ville være en skam at slutten den af, kan DJ’en forlænges på selve aftenen.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen for din firmafest hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.