DJ TIL KOBBERBRYLLUP

Lej DJ til Kobberbryllup med komplet anlæg samt en professionel og smilende DJ, der spiller god dansemusik afstemt til jeres ønsker og behov. Kobberbryllup er en særlig festbegivenhed hvor der selvfølgelig skal være en DJ, som sikrer den gode dansefest med god musik til kobberbrylluppet. Efter 12,5 år har kobberbrylluppet sin berettigelse og skal i den grad fejres og det vil MusikDJ mere end gerne hjælpe med. Vi har til formål at skabe det bedst mulige oplevelse og det gør vi ved at have tæt dialog fra start slut igennem hele planlægningen. Læs mere i det understående om leje af DJ kobberbryllup.

Når I lejer en DJ til jeres kobberbryllup hos MusikDJ, kan I forvente en professionel og dedikeret service. Vi er specialiserede i at skabe den gode musikalske ramme til jeres fest, og vores DJs har mange års erfaring i at læse publikum og tilpasse musikken efter jeres ønsker og behov. Vi forstår vigtigheden af at skabe den rette stemning og energi på dansegulvet, så I og jeres gæster kan danse natten væk og skabe minder for livet.

Vores landsdækkende DJ service sikrer, at uanset hvor i landet I afholder jeres fest, kan vi være der for at sørge for den musik til kobberbryllup. Når I kontakter os for at leje en DJ til jeres kobberbryllup, kan I være sikre på, at I vil modtage et tilbud inden for 24 timer. Vi vægter hurtig respons og god kommunikation højt, så I kan komme i gang med at planlægge jeres fest uden unødvendig ventetid.

MUSIK TIL KOBBERBRYLLUP

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL JERES KOBBERBRYLLUP

MusikDJ vil mere end gerne være med til at gøre jeres kobberbryllup til en uforglemmelig aften. Vi har spillet mange steder i landet og kommer også gerne til Skagen hvis dette kræves. Benyt nedenstående kontaktformular og skriv gerne lidt om kobberbrylluppet. Efterfølgende vil vi vende tilbage med tilbud og hvad I kan forvente af aftenen.

  1. Nedskriv forventerninger for DJ og musik til kobberbrylluppet. Beskriv lidt om det lav-praktiske; antal gæster, lokation for kobberbryllupsfesten, datoen og de andre små ting som er vigtige for os i MusikDJ at vide. Telefonen er åben hvis du sidder inde med spørgsmål.

  2. MusikDJ modtager din mail-henvendelse og læser den igennem, således at vi er klædt på til at kunne udforme et tilbud. Efterfølgende får du tilsendt tilbud med pris på DJ og musik til kobberbrylluppet. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet så I kan fokusere på jeres gæster.

  3. Når jeres kobberbryllupsfest kommer tættere på datoen sig skriver vi til jer igen. Jeres personlige kobberbryllups-DJ ringer jer op og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger til festaftenen. Dette er vigtigt for den succesfulde fest.

GOD DANSEMUSIK TIL JERES BEHOV

MusikDJ har til formål at levere god og glad dansemusik til dig og dine gæster. Det gør vi ved at have tæt kommunikation inden kobberbrylluppet omkring musikgenrer og hvilket musikønsker I har forestillet jer til selve festen. DJ’en vil på denne måde kunne forberede sig til aftenens kobberbryllupsfest så alle tager fra aftenen med et smil på læben. En inspirationsliste opfordrer vi altid til bliver lavet så vi har et holdepunkt for kobberbrylluppet.

Vi opfordrer altid vores kunder til at sende en musikliste med 15-25 numre, som indikerer hvilken retning af genrer og stilarter I gerne vil høre til kobberbryllupsfesten. Via denne proces får vi forventningsafstemt og klargjort retningslinjer for dansemusikken. Derudover tager vi selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne i løbet kobberbryllupsfesten således at det lægger sig op ad den stil, som er lagt for festen.

Vi er rådgivere omkring musikken og når tiden nærmer sig tager din personlige kobberbryllups-DJ et opkald til jer for at hilse pænt på, tale detaljer og selvfølgelig snakken om musikken for aftenen. De sidste detaljer omkring opsætning bliver klarlagt så alt er gjort klart til kobberbrylluppet. Det er nemlig vigtigt at alle forberedelser er gjort godt så der ikke opstår tvivl på selve den store aften.

Læs mere om andre typer af bryllupper ved at klikke på:
Bryllup – Guldbryllup – Sølvbryllup

VORES ERFARNE KOPPERBRYLLUPS-DJS

Ved booking af mobildiskotek til kobberbryllup bliver dansemusikken spillet af en smilende DJ. Alle vores DJ’s har erfaring med DJ til kobberbryllup og er parret op ud fra dine forskrifter af god dansemusik. Alle DJ’s tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet og generelt er til for at underholde hele aftenen igennem.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

SE ALLE VIDEO REFERENCER

Se alle video referencer

Ann Sofie Enegaard

Ole Hovgaard

Michael Jensen

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en reception. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din reception.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er stemning til din reception, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din reception.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00. Det er dog altid en mulighed, at forlænge DJ’ens spilletid hvis der er god stemning til din reception.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din fest-type og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.