DJ til julefrokost

Årets julefrokost skal fejres med fest, dansemusik og selvfølgelig en god DJ. Hos MusikDJ leverer vi en DJ til julefrokosten, der spiller dansemusik hele aftenen. Vi leverer en komplet løsning med lyd og lys afstemt til jeres behov så I kan fokusere på at nyde festlighederne. Ingen julefrokost er for lille eller stor – hos MusikDJ sætter vi en ære i at levere musik uanset antallet af gæster og lokation i landet. Alt inden for lys og lyd kan leveres hos MusikDJ – det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi tilbyder ikke kun gode musikoplevelser, vi har også en række unikke fordele. Vi stræber altid efter at give vores kunder de skarpeste priser på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos os får I mest muligt ud af budgettet, så I kan få den bedste julefrokost med jule DJ. Vi ved, at en julefrokost kan være svær at arrangere, så vi sørger for at sende et tilbud inden for 24 timer efter jeres forespørgsel. Vi ønsker at gøre processen så enkel og hurtig som muligt, så I kan planlægge resten af arrangementet med ro i sindet.

Vores tidligere kunder har været meget tilfredse med vores DJs til julefrokost og har givet os gode anmeldelser. Vi er stolte af vores ry for at levere gode og kundetilpassede musikoplevelser, som skaber glæde og minder for alle gæsterne. Vælg MusikDJ til julefrokosten, og lad os skabe en unik fest for jer og jeres gæster eller kolleger.

Direkte links:
DJ til Firmafest

BOOK FESTLIG DJ JULEFROKOST

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL JERES JULEFROKOST

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende julefrokost. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål til DJ julefrokost er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I understående kontaktformular skal der beskrives lidt om julefrokosten. Hvor mange gæster forventes der, hvor i Danmark skal julefrokosten afholdes, dato og andre elementer du føler er vigtigt vi får at vide så festen bliver efter jeres tanker og behov.
  2. Når MusikDJ modtager din henvendelse med information om julefrokosten, behandler vi dine data og sender et tilbud retur. Pris, lyd og lys og generel information er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andet, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten.
  3. Når julefrokostfesten nærmer sig hører du fra os igen. Mindre ændringer justeres ind, ekstra lys eller andet bliver talt igennem. Din personlige julefrokost-DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for julefrokosten bliver matchet.

JULE DJ MED DANSEVENLIG JULEMUSIK OG HITS

Firmajulefrokoster indebærer ofte gæster i flere alderskategorier og forskellige segmenter. Derfor kan det være en svær opgave at spille til julefrokoster, da der ofte er vidt forskellige tanker til hvad der er god dansemusik. Det er vores opgave at spore os ind på de ønsker I har til musikken så jule DJ’en kan underholde med den bedst egnede musik til jer.

Udødelige klassikere såsom; Last Christmas, Jul Det’ cool, og All I want for Christmas kan godt forventes at blive hørt over højtalerne. Udover jule-klassikerne tager vi hos MusikDJ en nærmere samtale omkring hvilken musik, der forventes at blive danset til. Helt konkret opfordrer vi til, at I udformer en musikliste med 15-25 sange I tænker kunne være gode at danse til. Via denne inspirationsliste kan vi forberede os på ønskede genrer og bygge videre på listen til selve julefrokosten

Som oftest lyder musikopskriften til julefrokoster på de største hits fra dengang, krydret med nyere hits fra i dag. Via denne opskrift rammer vi bredt ud til de fleste i virksomheden og derved opfylder alles behov for god dansemusik. Vores DJ’s har stor erfaring med julefrokoster, hvilket betyder at vi har god erfaring med at læse et dansegulv og ved hvornår hvilke sange skal spilles for at kunne skabe et tætpakket dansegulv.

En god julefrokost er kædet sammen med gode forberedelser. Den bedst egnede DJ til at spille til julefrokostfesten vil lave et personligt opkald for at tale om detaljerne og selvfølgelig musikken. Det er vigtigt at den udøvende jule DJ, der skal spille til julefrokosten, tager ansvar og har talt direkte med dig jer som kunder, så forventningerne til musikken bliver matchet. Udover MusikDJ’s indledende kommunikation og forventningsafstemning er DJ’ens direkte samtale med til at minimere misforståelser omkring musikken.

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE JULEFROKOST KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Michael Thomsen, COMM2IG

Anette Karstensskov, Henning Larsen Architects

Anders Eskesen, Danske Bank

VORES ERFARNE JULEFROKOST DJS

Ved leje af DJ til julefrokost er det hos MusikDJ vigtigt at sikre årets store julefest god underholdning med god dansemusik. Alle DJ’s hos MusikDJ er erfarene og nogle endda med mere en 30 år indenfor branchen. Til julefrokost er det vores erfarring af DJ’en skal kunne spille bredt, da alle aldre og segmenter skal tilgodeses. At læse et dansegulv er især vigtigt og her er erfaring essentiel. Godt humør, stort smil og en professionel optræden kan du altid forvente når du lejer DJ til julefrokost. Klik ind hvis du vil læse mere om alle vores DJ’s eller læse mere om vores mobildiskotek

Se alle vores DJ's

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.