DJ til 40 års fødselsdag

Fødselsdage er altid en særlig dag på året. De fleste vælger ikke at gøre det store show ud af eksempelvis en 37 års fødselsdag, hvorimod en rund 40 års fødselsdag skal fejres med manér. Vi har spillet til mange forskellige typer fødselsdage og DJ til 40 års fødselsdag er nok et af de type arrangementer vi har spillet allermest til. Hos MusikDJ har vi fokus på tæt kundekontakt, kvalitet, dygtige og smilende DJ’s og selvfølgelig en tæt dialog om dansemusikken til din fødselsdagsfest.

LÆS MERE OM DJ TIL:
18 års fødselsdag - 30 års fødselsdag
50 års fødselsdag - 60 års fødselsdag

DJ TIL DIN 40 ÅRS FØDSELSDAG

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN 40 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende fødselsdagsfest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I kontaktformularen skal du beskrive lidt om fødselsdagen. Antallet af gæster (forventligt), dato, skal fødselsdagsfesten afholdes I København på Sjælland, Fyn eller Jylland? Dette er vigtigt at vide for os så vi kan give den bedst mulige service til din 40 års fødselsdagsfest.
  2. Efter MusikDJ modtager din henvendelse med information om fødselsdagen, behandler vi dine informationer og retur modtager du et tilbud. Pris, lys og lyd er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andre elementer, bekræfte tilbuddet og lad os klare resten af planlægningen.
  3. Når festen nærmer sig hører du fra os igen. Eventuelle ændringer justeres ind, mere lys bliver booket på og andre elementer bliver talt igennem. Din personlige fødselsdags-DJ ringer dig op for at tale musikken igennem så jeres ønsker og behov for festen rammer helt rigtigt.

GOD MUSIK HELE AFTENEN

Vores mål for en god DJ til din 40 års fødselsdag er fokus på god musik, som tilfredsstiller dig og dine gæster. Det er en aften i dit tegn og vi skal så vidt muligt have frem i lyset hvilken musik, der er den rigtige til netop din fødselsdagsfest. Det gør vi ved at have en tæt dialog, inden festlighederne, omkring musikalske genrer og stilarter. Kommunikation er afgørende, så det er vigtigt at tale sammen omkring alle elementer vedrørende musikken og det mobildiskotek vi leverer.


Vi arbejder ud fra en simpel regel – den bedste fest er lagt an på de bedste forberedelser. Derfor opfordrer vi dig altid til at lave en inspirationsliste med musikønsker som dirigerer os hen imod den genre og stil du tænker er optimal til din 40 års fødselsdag. DJ’en vil modtage listen, forberede sig, og bygge videre på musiklisten inden selve festen så vi er velforberedte.


Når selve fødselsdagen løber af staben tager vi selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne. Vi forsøger efter bedste evne at spille de ønsker, der end måtte komme løbende igennem festen så alle bliver tilgodeset. Det skal siges at vi er ambassadører for en god dansemusik og ikke individuelle ønsker og behov, hvorfor vi tillader os at holde den retning du på forhånd har dirigeret. Hvis du har frabedt dig Techno eller hård Rock giver det ikke mening at spille dette selvom det bliver ønsket.


Når tiden nærmer sig din 40 års fødselsdag kontakter din personlige DJ for aften dig via et telefonopkald. Alle vores udøvende artister og DJ’s tager ansvar og foretager et opkald til dig i ugerne op til fødselsdagsfesten således at alle forventninger afstemt. De praktiske ting bliver talt igennem, opsætning, placering og selvfølgelig musikken til festen bliver talt igennem så vi igen rammer det du har af tanker til din 40 års fødselsdagsfest

Læs mere om andre runde dage – DJ fødselsdagDJ til 30 års fødselsdag.  DJ til 50 års fødselsdag.  DJ til 60 års fødselsdag.

Vores erfarne DJ's

Når du lejer et mobildiskotek til din  40 års fødselsdag er den gode dansemusik dirigeret af en dygtig DJ. Alle vores DJ’s har god erfaring med netop DJ til 40 års fødselsdag. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så musikken spilles på det helt rigtige tidspunkt og er selvfølgelig generelt til for at bidrage til den gode dansemusik.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE FØDSELARER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Regitze Galsgaard

Christina Wiesner

Camilla Pagh

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje til fødselsdagsfester.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fødselsdag.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Det er dog altid muligt, at forlænge DJ’ens spille tid hvis i synes det ville være en skam at lukke og slukke når der er godt gang i festen.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.