Lej en DJ

Lej en DJ til din næste fest hos MusikDJ hvis du vil have top professionel service, kvalitets DJ’s og god dansemusik afstemt efter dine ønsker og behov. MusikDJ er landsdækkende mobildiskotek, der lejer DJ’s ud til en bred vifte af fester. Vi har lokale DJ’s i hele landet, som underholder med komplet lys og lyd, tager imod ønsker i løbet af aftenen, er smilende og som selvfølgelig leverer god dansemusik. Lej en DJ til din kommende fest, lyt til de kendte klassikere og nutidens radiot-hits og nyd hvert et øjeblik med en festlig DJ fra MusikDJ.

Vi er åbne for et hvilket som helst type arrangement af en hvilken som helst størrelse - skriv til os og fortæl om dine tanker, så vender vi hurtigt tilbage med et musikalsk tilbud. Vi ønsker at være den foretrukne udbyder af lej en dj i hele Danmark.

Bryllup - Firmafest - Konfirmation - Reception - Kendte DJs - Julefrokost

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

 1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
 2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
 3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

  Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

GOD DANSEMUSIK ER ESSENTIEL

Når du lejer en DJ hos MusikDJ matcher vi altid den bedst egnede fest DJ op til den pågældende fest-type. I den indledende dialog, hvor MusikDJ får en fornemmelse af hvilken fest du gerne vil stable på benene, får vi hurtigt en ide af en dygtig og erfaren fest DJ, der vil være oplagt til netop din fest. Vores DJ’s forbereder sig inden festen i genrer og stilarter. Det kan for eksempel være at du ønsker:

 • 80'er musik
 • Rock og sjælere
 • Hiphop og RnB
 • Det nyeste indenfor house
 • Alt godt fra 90'er kassen

Vi har DJ's der kan det hele. Når du har bestilt dit arrangement vil din fest DJ ringe dig op undervejs i forløbet og tale detaljer og musikken igennem for aftenen så både du og DJ er på samme bølgelængde omkring den musik der forventes spillet. Med det på plads, burde resten køre på skinner!

Lej DJ

Lej DJ hos MusikDJ. Vi har DJs til ethvert tempo og enhver musiksmag. Uanset om du planlægger en pulserende natklubfest, en intim fødselsdagsfest, et storslået bryllup eller et livligt firmaevent, så står vores talentfulde udvalg af DJs klar til at skabe den perfekte musikalske stemning.

Lej DJ her, uanset om du er til de seneste hits, klassiske evergreens, EDM, hiphop, rock eller noget helt tredje, har vi en DJ, der vil opfylde dine ønsker. Vi tilbyder også alt i lys og lydudstyr, samt ekstra tjenester som lyseffekter, røgmaskiner og mere for at skabe den fulde festoplevelse i forbindelse med lej DJ.

Når du lejer en DJ hos MusikDJ, får du ikke blot en musikleverandør, men også en partner, der er dedikeret til at gøre din begivenhed en succes. Alle vores DJs er professionelle og engagerede individer, der vil gå ekstra langt for at opfylde dine forventninger. Lej DJ i dag her hos os.

Se alle DJs her

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv. Du kan i understående klikke på de forskellige kategorier for at se specifikke videoanmeldelser inden for den festtype du har selv skal afholde.

Se vores referencer

Michael Thomsen, COMM2IG

Christina Wiesner

Maria

Priseksempel: DJ til fødselsdag

 • Placering: Roskilde
 • DJ spilletider: 22.00-01.00, totalt: 3 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), Pro DJ Pult, transport

*FRA 4.300,-

Priseksempel: DJ til firmafest

 • Placering: Århus
 • DJ spilletider: 20.00-02.00, totalt: 6 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), DJ-pult, mikrofon.

*FRA 5.800,-

*Alle priser er vejledende.

HVAD KOSTER LEJE AF DJ?

Som udgangspunkt er det meget svært at liste priser da priser på leje af DJ varierer fra fest til fest. Pris svinger ud fra antallet af gæster, antal timer DJ’en skal spille og eventuelle andre specialønsker. Derfor kan det være svært at liste priser på leje af DJ, før vi har hørt om netop de ønsker og behov du måtte have. I understående er listet to eksempler – Du kan også se flere priseksempler på; Pris på leje af DJ

 

De med småt:

 • *Alle priser er vejledende
 • *Priser kan varierer efter størrelse af arrangement.
 • *Gælder kun dygtige og alsidige DJs, ikke kendte eller artister.
 • *Forbehold for pris ændringer og prisstigninger.
SE OG LÆS OM ALLE VORES DJS