Lej en DJ

Lej en DJ til din næste fest hos MusikDJ, så sørger vi for at imødekomme dine ønsker. Vi stræber efter at levere topprofessionel service, kvalitets-DJ's og god dansemusik skræddersyet efter dine ønsker og behov. MusikDJ er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ's til en bred vifte af fester. Vi har lokale DJ's i hele landet, der underholder med komplet lys og lyd, så du får en fest. Lej en DJ, der tager imod ønsker i løbet af aftenen, er smilende og selvfølgelig leverer god dansemusik. Lyt til det du og dine gæster elsker højest, lige fra de kendte klassikere til nutidens radio-tophits og nyd hvert øjeblik med en festlig DJ fra MusikDJ.

Vi er åbne for enhver type arrangement, uanset størrelse - skriv til os og del dine tanker, så vender vi hurtigt tilbage med et musikalsk tilbud. Vi stræber efter at være den foretrukne udbyder ved leje af en fest DJ i hele Danmark.

Bryllup - Firmafest - Konfirmation - Reception - Kendte DJs - Julefrokost

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

 1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
 2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
 3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

  Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

GOD DANSEMUSIK MED FEST DJ ER ESSENTIEL

Når du lejer en DJ hos MusikDJ, stræber vi altid efter at finde et match og tilbyde den bedst egnede fest-DJ til lige præcis dit arrangement og pågældende festtype. I den indledende dialog, hvor MusikDJ får en fornemmelse af, hvilken fest du gerne vil afholde, får vi hurtigt en idé om en dygtig og erfaren fest-DJ, der vil være oplagt til netop din fest. Vores DJ’s forbereder sig inden festen i genrer og stilarter efter jeres ønsker. Derfor skal du ikke frygte om den pågældende fest DJ nu også spiller den rette type og genre af musik. Vores DJ's sørger for at afstemme med jeres tanker og ønsker. Lej DJ trygt hos os!

 

Lej DJ

Lej DJ hos MusikDJ. Vi har DJs til ethvert tempo og enhver musiksmag. Uanset om du planlægger en pulserende natklubfest, en intim fødselsdagsfest, et storslået bryllup eller et livligt firmaevent, så står vores talentfulde udvalg af DJs klar til at skabe den gode musikalske stemning.

Lej DJ her, uanset om du er til de seneste hits, klassiske evergreens, EDM, hiphop, rock eller noget helt tredje! Vi har en DJ, der vil matche dine ønsker og på bedste vis opfylde dine drømme. Vi tilbyder også alt i lys og lydudstyr, samt ekstra tjenester som lyseffekter, røgmaskiner og mere for at skabe den fulde festoplevelse i forbindelse med lej DJ.

Når du lejer en DJ hos MusikDJ, får du ikke blot en musikleverandør, men også en partner, der er dedikeret til at gøre din begivenhed en succes. Alle vores DJs er professionelle og engagerede og de vil gå ekstra langt for at opfylde dine forventninger. Lej DJ i dag her hos os.

Se alle DJs her

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv. Du kan i understående klikke på de forskellige kategorier for at se specifikke videoanmeldelser inden for den festtype du har selv skal afholde.

Se vores referencer

Michael Thomsen, COMM2IG

Christina Wiesner

Maria

Priseksempel: DJ til fødselsdag

 • Placering: Roskilde
 • DJ spilletider: 22.00-01.00, totalt: 3 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), Pro DJ Pult, transport

*FRA 4.300,-

Priseksempel: DJ til firmafest

 • Placering: Århus
 • DJ spilletider: 20.00-02.00, totalt: 6 timer
 • Udstyr: Lydudstyr (passende til 50 gæster), DJ-pult, mikrofon.

*FRA 5.800,-

*Alle priser er vejledende.

HVAD KOSTER LEJE AF DJ?

Som udgangspunkt er det meget svært at liste priser da priser på leje af DJ varierer fra fest til fest. Pris svinger ud fra antallet af gæster, antal timer DJ’en skal spille og eventuelle andre specialønsker. Derfor kan det være svært at liste priser på leje af DJ, før vi har hørt om netop de ønsker og behov du måtte have. I understående er listet to eksempler – Du kan også se flere priseksempler på; Pris på leje af DJ

 

De med småt:

 • *Alle priser er vejledende
 • *Priser kan varierer efter størrelse af arrangement.
 • *Gælder kun dygtige og alsidige DJs, ikke kendte eller artister.
 • *Forbehold for pris ændringer og prisstigninger.
SE OG LÆS OM ALLE VORES DJS