DJ Mathias

Mathias har sit speciale i den gode musik fra 90’erne hvor han har spillet som ung på diverse spillesteder i hele landet. I dag er Mathias kendt som DJ’en, der kan spille en “bred” plade med fokus på de store hits fra dengang krydret med de nye hits fra i dag. En særdeles imødekommende og smilende DJ, som har styr på sit udstyr og gør alt for at imødekomme ønsker fra gæsterne til festen.

Send en forespørgsel

DJ Mathias

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.