DJ TIL DIN 30 ÅRS FØDSELSDAG

MusikDJ har en lang række erfaringer inden for DJ til 30 års fødselsdag. Alderen markerer et særligt stadie i ens liv. Nogle får børn, andre får peber-svende. Ikke desto mindre er en 30 års fødselsdag en anledning, der er værd at fejre. MusikDJ har spillet i hele landet til forskellige typer af 30 års fødselsdage. Nogle vælger at holde fødselsdagen med et tema, hvilket ofte giver et sjovt og anderledes element, andre blot med god fest og dansemusik. Læs mere om DJ til 30 års fødselsdag i det understående.

Hos MusikDJ tilbyder vi DJ og musik til 30 års fødselsdag, som er tilpasset dine ønsker og stil. Vi sørger for at tale festen igennem med dig og afstemme dine tanker. Når du udfylder den nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage med et tilbud på en skarp pris inden for 24 timer. Vores DJ sørger for at afstemme efter dine ønsker, hvilket har givet os flere fantastiske anmeldelser.

LÆS MERE OM DJ TIL:
18 års fødselsdag - 40 års fødselsdag
50 års fødselsdag - 60 års fødselsdag

MUSIK TIL 30 ÅRS FØDSELSDAG

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN 30 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

Modtag her et gratis uforpligtende tilbud på DJ til jeres kommende fødselsdagsfest. Skriv den nødvendige information og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud, hvor beskrivelser og meget mere er listet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 71 99 40 60.

  1. I kontaktformularen skal du beskrive lidt om fødselsdagen. Antallet af gæster (forventligt), dato, skal fødselsdagsfesten afholdes i København på Sjælland, Fyn eller Jylland? Dette er vigtigt at vide for os så vi kan give den bedst mulige service til din musik til 30 års fødselsdagsfest.

  2. Efter MusikDJ modtager din henvendelse med information om fødselsdagen, behandler vi dine informationer og inden for 24 timer modtager du et tilbud retur. Pris, lys og lyd er beskrevet sådan, at du kan fokusere på andre elementer, bekræfte tilbuddet og lade os klare resten af planlægningen.

  3. Når festen nærmer sig, hører du fra os igen. Eventuelle ændringer justeres ind, mere lys bliver booket og andre elementer bliver talt igennem. Din personlige fødselsdags-DJ ringer dig op for at tale musikken igennem, så dine ønsker og behov for festen rammer helt rigtigt.

GOD MUSIK HELE AFTENEN

Når man lejer en DJ med komplet mobildiskotek til sin 30 års fødselsdag, skal musikken selvfølgelig være fantastisk. Og hvordan sikrer vi denne hos MusikDJ? Det gør vi ved dialog og tæt kommunikation. Musik er en subjektiv ting og vi har alle forskellig holdninger til hvad der er god dansemusik. Det er vores opgave hos MusikDJ, at finde ud af hvad, der er den helt rigtige musik til din 30 års fødselsdagsfest. Det gør vi via følgende tre underpunkter.

I den indledende dialog taler vi eventuelt sammen om genrer og stilarter, der lægger sig godt op ad dine tanker til god dansemusik. Helt konkret opfordrer vi dig til at udforme en inspirationsliste med 15-25 musiknumre som vores DJ’s kan forberede sig ud fra. Det giver os en idé om hvor vi skal starte, fremfor at gætte os til det. Via vores mangeårige erfaring kan vi bygge videre på den inspirationsliste, som er fremsendt, og kan på den måde få alle gæster på dansegulvet til fødselsdagsfesten.

Det at kunne læse et dansegulv kommer udelukkende ved at have spillet til rigtig mange fester. Derfor vil den DJ, som skal spille musik til en 30 års fødselsdag, være matchet op med passende erfaring. Det er vigtigt at DJ’en kan spille den helt rigtige musik til det helt rigtige tidspunkt, hvorfor det at kunne læse et dansegulv er så vigtigt. Omstillingsparathed og nærvær er ligeledes essentielt for en god fest, når dansemusikken skal leveres til dig og dine gæster.

Vores udøvende artister og DJ’s tager ansvar ved at foretage et opkald til dig. Din personlige DJ for festen vil ringe dig op i ugerne op til begivenheden og få en god uformel samtale om det praktiske, opsætningen, placeringen, pladsen og selvfølgelig musikken. De forberedelser MusikDJ og du har haft bliver diskuteret over telefonen, sådan at alles forventninger er afstemt inden selve fødselsdagsfesten løber af stablen.

Vores erfarne DJ's

Når du lejer et mobildiskotek til din 30 års fødselsdag er den gode dansemusik dirigeret af en god DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med netop DJ til 30 års fødselsdag. Vores DJ’s tager ansvar for din fest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet så den rigtige musik spilles på det rigtige tidspunkt og selvfølgelig og generelt er til for at levere den gode dansemusik til fødselsdagsfesten.

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE FØDSELARER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

Se alle video referencer

Regitze Galsgaard

Christina Wiesner

Camilla Pagh

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til fødselsdag. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje til fødselsdagsfester.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din fødselsdag.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest til din fødselsdag, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din fødselsdag.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om en fødselsdag, hedder spilletiderne ofte kl. 22.00 – 02.00. Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00.

Det er dog altid muligt, at forlænge DJ’ens spille tid hvis i synes det ville være en skam at lukke og slukke når der er godt gang i festen.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.

Andre spørgsmål?

Ring eller skriv endelig til os, vi sidder klar til at råde og vejlede dig.