DJ TIL GULDBRYLLUP

Lej en DJ til guldbryllup til jeres store dag med komplet anlæg, professionel DJ og skøn dansemusik. Det er altid med stor fornøjelse når vi modtager forespørgsler på DJ til guldbryllup. Det er en stor og flot præstation, der skal fejres med stor fest. MusikDJ har erfarne DJs, der spiller det musik du og dine gæster vil høre, overholder altid alle aftaler og tilbyder landets bedste kundeservice.

Guldbryllup er en betydningsfuld milepæl, der markerer 50 års ægteskab, og det fortjener at blive fejret med en uforglemmelig fest. Vi sørger for lækker og god musik til guldbryllup efter jeres ønsker og præferencer. MusikDJ ønsker at hjælpe jer med at skabe den rette stemning og sikre, at jeres guldbryllup bliver en musikalsk oplevelse. Vi vægter tæt dialog og samarbejde fra start til slut for at sikre, at jeres ønsker og behov bliver opfyldt. Læs mere nedenfor om vores musik til guldbryllup.

MUSIK TIL GULDBRYLLUP

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DJ TIL JERES GULDBRYLLUP

MusikDJ vil mere end gerne være med til at gøre jeres guldbryllup til en unik aften. Vi har leveret musikalske oplevelser til utallige begivenheder over hele landet og er også mere end villige til at rejse til Skagen, hvis det er nødvendigt. Benyt nedenstående kontaktformular og skriv gerne lidt om guldbrylluppet. Efterfølgende vil vi vende tilbage med tilbud og hvad i kan forvente af aftenen.

  1. Beskriv jeres tanker og forventninger for DJ og musik til guldbryllup. Antal gæster, lokation for guldbryllupsfesten, datoen for festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den skønne dansefest. Telefonen er også altid en mulighed at træffe os på hvis dette er mere trygt for dig.

  2. MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse og læser den grundigt igennem. Hvis alt information haves om jeres guldbryllupsfest, får du tilsendt et tilbud med pris på musik til guldbryllup og andre generelle ting som er rart at vide for jer om festen. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af arbejdet så I kan fokusere på jeres gæster og unikke fest.

  3. Når jeres guldbryllupsfest nærmer sig skriver MusikDJ til jer igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr lejes ind eller andre ting bliver talt igennem. Din Jeres personlige guldbryllups-DJ ringer jer op og taler musikprofilen igennem så alle har samme forventninger til festaftenen.

GOD MUSIK TIL JERES BEHOV OG GOD PRIS

MusikDJ har til formål at levere god og glad dansemusik til dig og dine gæster. Det gør vi ved at have tæt kommunikation inden guldbrylluppet omkring musikgenrer og hvilket musikønsker I har forestillet jer til selve festen. DJ’en vil på denne måde kunne forberede sig til aftenens guldbryllupsfest så alle tager fra aftenen med et smil på læben. En inspirationsliste opfordrer vi altid til bliver lavet så vi har et holdepunkt for guldbrylluppet.

Vi opfordrer altid vores kunder til at sende en musikliste med 15-25 numre, som indikerer hvilken retning af genrer og stilarter I gerne vil høre til guldbryllupsfesten. Via denne proces får vi forventningsafstemt og klargjort retningslinjer for dansemusikken. Derudover tager vi selvfølgelig også imod ønsker fra gæsterne i løbet aftenen således at det lægger sig op ad den stil, som er lagt for festen.

Vi er rådgivere omkring musikken og når tiden nærmer sig tager din personlige guldbryllups-DJ et opkald til jer for at hilse pænt på, tale detaljer og selvfølgelig snakken om musikken for aftenen. De sidste detaljer omkring opsætning bliver klarlagt så alt er gjort klart til guldbrylluppet. Det er nemlig vigtigt at alle forberedelser er gjort godt, så der ikke opstår tvivl på selve den store aften.

VORES ERFARNE GuldBRYLLUPS-DJS

Ved booking af mobildiskotek til  guldbryllup er den gode musik dirigeret af en smilende DJ. Alle DJ’s hos MusikDJ har erfaring med DJ til guldbryllup og DJ er matchet op ud fra dine forskrifter af god dansemusik. Alle DJ’s tager ansvar for din guldbryllupsfest, tager imod ønsker fra gæsterne, læser dansegulvet og generelt er til for at underholde dig og dine gæster

Se alle vores DJ's

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv.

 

Se alle video referencer

Ann Sofie Enegaard

Michael Jensen

Karoline

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ til en reception. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere til din reception.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er stemning til din reception, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for din reception.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Til jubilæer og receptioner spiller DJ’en ofte fra kl. 14.00 – 18.00. Det er dog altid en mulighed, at forlænge DJ’ens spilletid hvis der er god stemning til din reception.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din fest-type og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.