VI sidder klar

Vi bliver altid glade for, at høre fra dig uanset hvad det drejer sig om. Kontakt MusikDJ angående uforpligtende tilbud, ideer til dit arrangement, priser, musik-ønsker eller blot hvis du ønsker at sige hej. Udfyld nedenstående felter og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel (ikke senere end 24 timer efter modtagelse).

Sig hej til folkene på kontoret

Vi sidder altid klar til at hjælpe med dit arrangement, giv os et kald eller et skriv på mailen.

Jesper Pedersen

Jesper har arbejdet i MusikDJ siden 2018 og har sidenhen overtaget fanen i 2020 efter Mads. Han sidder i dag med udvikling, salg, markedsføring og holder styr på tropperne.

 • CEO, DJ & Projektleder
Læs mere om Jesper

Mads Lehnert

Mads, er ham der i 2014 startede MusikDJ op og var derved med til at skabe hele det fantastiske univers som firmaet er i dag. Mads har mange års erfaring med branchen og med den viden kan han vejlede kunden til fulde.

 • Founder, DJ & Projektleder
Læs mere om DJ Mads

Mie Petersen

Mie, bedere kendt i DJ kræse som DJ GongGong, sidder til dagligt og matcher vores DJs op til de enkelte arrangementer og har været en fast del af kontoret siden 2020.

 • DJ & Projektleder
 • DJ Manager
 • Bogholder
Læs mere om DJ GongGong

Rene Skovgaard

Rene har siden 2022 været en fast del af kontoret som Projetleder og DJ. Rene har mange årige erfaring med branchen og med hans viden kan han yde den bedste kundeservice og vejledning. 

 • DJ & Projektleder
Læs mere om DJ Rene

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

 1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
 2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
 3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

  Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

Har du Spørgsmål?

Vi har samlet de fleste svar på de spørgsmål vi får ét sted, disse kan du læse ved at trykke på knappen.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller mail.