BOOK EN VINYL DJ

Book en vinyl DJ hos MusikDJ med de klassiske pladespillere og musik på vinyl. Der var en tid langt fra Spotify, streaming og YouTube hvor man festede til musik på vinyl. DJs slæbte mælkekasser ind med vinyl-albums, singler i 12′′ og 7′′. Det var en tid, der gav noget charme til musikken og DJ’en. Hos MusikDJ har du mulighed for at genopleve denne tid ved at booke en Vinyl DJ med komplet vinyl pult.

Vores Djs på vinyler er musikelskere, der er dedikerede til at bevare den autentiske og nostalgiske lyd og oplevelse ved plader. Vores DJs har selvfølgelig en stor samling af blandede plader, stilarter og genrer, så der også er et match til dit arrangement. Når du booker en vinyl Dj, så får du en dj der elsker musikken, oplevelse, det kreative og ritualet ved brugen af plader. Læs meget mere herunder om vores vinyl-elskere og book din vinyl DJ til god pris.

VINYL DJ

MODTAG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VINYL DJ

Har du brug for at booke en vinyl DJ og er interesseret i at høre mere omkring et gratis uforpligtende tilbud, så hører vi meget gerne fra dig. Venligst benyt nedenstående kontaktformular, beskriv din fest og hvilke ønsker og behov du har til DJ’en. Når vi har modtaget dine informationer, sender vi et gratis uforpligtende tilbud hvor lyd, lyd og services er beskrevet.

  1. Beskriv umiddelbare tanker til eventet. Antal gæster, placering, dato for festen og de andre små detaljer som er så vigtige at få med. Gerne en smule om forventningen til musikken.
  2. MusikDJ modtager din skriftlige henvendelse. Vi sender et tilbud retur med vinyl DJ pris med mere. Bekræft tilbuddet og lad os klare resten af forberedelserne og den gode musik til arrangementer.
  3. Når eventet nærmer sig skriver MusikDJ til dig. Ændringer justeres ind og vi får talt sidste elementer igennem.

NOSTALGI & KNAS

Vinylen pladen er noget specielt og repræsenterer en anden tid. En tid hvor det krævede noget mere at skaffe musikken og spille den for gæsterne. Charmen for vinylens “knasende” lyd kan noget specielt. Det var en tid uden streaming, Spotify, YouTube og alle de andre digitale platforme. Her var den medbragte musik (oftest i mælkekasserne) den musikalske opskrift for aftenen. Som DJ kunne man overraske gæsterne med musik ved faktisk at have nummeret. I dag er det mere reglen end undtagelsen at vi har musikken, da alt er tilgængeligt online.

Når du booker en vinyl DJ er der flere muligheder for hvordan vi spiller musikken. Teknologiens fremdrift har nemlig gjort det muligt at kunne vælge musikken fra en computer, men afspillet via de klassiske vinyler og pladespillere. Det er hvad man kalder: Digital Vinyl System (DVS). Det har sin fordel på især én front. Ved at man har musikken med via en computer har vi fordelene fra den digitale verden og derved ikke er begrænset i musikvalget. Dette er et vigtigt element, synes vi i MusikDJ, da vi rigtig ofte spiller til fester hvor det ønskes, at høre bred musikstil.

Når en Vinyl DJ spiller via et Digital Vinyl System betyder det selvfølgelig også, at DJ’en ikke har mælkekasser fyldt med plader stående bag sig. Omvendt har man fordelen ved at DJ’en har større musikkatalog med. Når du booker en Vinyl DJ er det vigtigt at du giver udtryk for hvilken type du gerne vil have besøg af, altså 1) DJ med mælkekasserne , 2) DJ med et digitalt vinyl system.