DJ Mads

DJ Mads har spillet som DJ siden 2006. Som så mange andre var det i starten som hobby indtil det i 2011 skiftede til at spille som professionel DJ. Mads spiller både på DJ-controller samt digital vinyl, hvilket betyder at de “gode gamle” pladeafspillere stadig er med ude til fester kombineret med en computer således at det helt nye musik kan blive spillet. Læs mere her om Vinyl DJ

Mads har spillet til et utal af private fester og arrangementer fra 40 års fødselsdage, over børnefester til store bryllupper og firmafester for 1500 gæster. En god alsidig DJ, som kan indordne sig publikum og læse dansegulvet ud fra de mennesker der står foran ham.

DJ Mads

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)