DJ Dex

Jeppe aka Dex begyndte at spille vinyl plader som ung dreng og er i dag en respekteret DJ, musikproducer og pladeselskabs ejer. Jeppe er en voksen og erfaren DJ med et musikkatalog som ingen anden. Musikstilen er en god blanding af nye og gamle dansevenlige hits, man er også altid velkommen til at smide et musik-ønske hos den smilende og imødekommende DJ.

Han har og spiller et hav af arrangementer i Danmark og udlandet til events for: Kongehuset, Leasy, Arla, Google, Se og Hør, Coca Cola, Hed Kandi, Ministry of Sound, H&M, MTV, Distortion.
Sammen med kunstnere som: MØ, Trentemøller , KESI, Morten, Christopher, Kim Larsen, TV2, Scarlet Pleasure, Skinz, Blasterjaxx, Showtek, Nik & Jay, Medina, Boy George, Alphabeat, Merk & Kremont, Kölsch, Burhan G, Gnags, Rasmus Seebach, Moloko, Hedegaard, Faustix og mange flere.

Som en sand mester bag pulten har han vundet flere DJ-konkurrencer, herunder Dansk Deejay Battle. De ekstraordinære tekniske færdigheder giver ham en urokkelig evne til at løfte dansegulvet til ypperste højder. Hans DJ sets er spændende og fuld af overraskende bootlegs, kendte danse hits og hans eget personlige touch.

Lyt til nogle af hans produktioner på Spotify

En bredt favnende DJ

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)