DJ Michael

Michael har været DJ siden 1989. Han har spillet på klubber og dansebarer i det meste af Danmark samt en periode i udlandet.
Han har spillet til store som mindre festivalevents, firmafester, generelle privatfester, bryllupper og fødselsdage.

Med sit store arrangement i den enkelte fest, bruger han både sin erfaring og det store overblik til at forme musikken og skabe en uforglemmelig oplevelse med alle gæster for øje. Altså om en DJ der bruger mange timer hver uge på at opdage det nye musik og på at forberede sig til den enkelte fest.

Kort fortalt:

En DJ med det store overblik og erfaring.
Indgående kendskab i årtiernes musik.
Et kæmpe musikalsk bagkatalog.

bredt favnende DJ med kant

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)