DJ Casper Ø

DJ Casper Ø – eller som mange kender under kunstnernavnet DJ Vision, er en rutineret dansk DJ du kan booke til fest og event hos MusikDJ. Med over 20 års DJ erfaring i både ind og udland, sikre dig en utrolig kompetent DJ der ALTID læser sit publikum, og som ikke kun spiller musikken, men også er den udadvendte DJ som holder fest MED sit publikum.

Casper startede sin DJ karriere som mobil DJ, herefter gjorde han sit indtog på de danske og udenlandske spillesteder. Han har besøgt lande som Grønland, Grækenland, Kos, Spanien og Bulgarien, der har haft glæde af den altid festglade DJ!

Som den eneste danske DJ nogenside har Casper varmet op for det tyske dance-act SCOOTER! Derudover har han et hv af gange spillet før og efter DJ SASH! Casper mestrer de gode gamle 90’ere, og mestre enhver form for DJ til 90’er fest til perfektion. Men er har samtidig et stort kendskab til 80’er musikken og hvad der foregår på hitlisterne. Altså en meget bred og alsidig DJ.

Kvalitet betyder ALT for DJ Vision – her bliver der hverken gået på kompromis med musikkvaliteten eller måden denne er mixet på. Heller ej det medbragte udstyr – ALT spiller max når du booker Casper til din næste fest!

DJ Casper Ø

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)