DJ Lars

DJ Lars har spillet til et hav af events, bryllupper og firmafester siden 2008 og har en international karriere som musikproducer bag sig. Han ved, hvordan man holder et dansegulv kørende, når publikum er meget blandet. Lars er specialist i musik fra 70erne, 80erne og 90erne – særligt Disco og dansemusik – som han krydrer med de helt nye tracks.

Med Lars får man en energisk, erfaren og DJ med kant og international erfaring. Han er også en blændende pianist og kan bookes som Pianist og DJ. Lars modtager gerne ønsker før festen, som kan flettes ind i løbet af aftenen. Bestil gerne Lars i god tid, da han ofte arbejder i udlandet.

DJ Lars

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)