DJ Bechermand

DJ Bechermand har erfaring med sig i bagagen helt tilbage fra 1985 hvor han har draget sig erfaring indenfor alt lige fra Radio DJ, konferencier, DJ og mobildiskotek, blandet andet under sit ophold som rejseguide i Tyrkiet.

Igennem 90’erne har han været fast inventar på flere klubber forskellige steder i det syddanske og efter en pause fra DJ livet, er han vendt stærkt tilbage og spiller nu til privat og firma fester rundt i landet. 

Med sin store erfaring og imødekommenhed, kan du altid regne med en velforberedt DJ som er med på beatet, med et bagkatalog fuld af hits fra de sidste 6 årtier og altid klar på en fest

DJ Bechermand

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)