DJ Arjun

DJ Arjun Singh har været i gang i branchen siden 2009 og har spillet til alt fra bryllupper, julefrokoster, diverse natklubber og en del forskellige danske festivaler (Generator, Karrusel, Holi Life Color Festival og DHB)


Den store erfaring gør, at han idag kan spille alle slags genre indenfor musik, og altid er klar på nye udfordringer. 

Arjun som DJ er meget fleksibel, og er rigtig god til at lytte og opfylde kundernes behov. Det er ifølge ham selv en ekstrem vigtigt ting.

Hans evne til konstant at læse dansegulvet, og justere musikken er noget som hans kunder elsker ham for.

Udover Danmark har han spillet som DJ norden rundt og er nu tit i USA for at spille.
Speciale: Bollywood og Arabisk

En bredt favnende DJ

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)