DJ Rene S

DJ René har være aktiv DJ siden starten af 90´erne og har stor erfaring med alt fra disko, funk, pop, house og loungemusik, selvfølgelige også den alsidige musik som passer til alle festligheder. De seneste 7 år, har han spillet på The Dubliners i indre København samt et utal af mobiljobs, gennem årene. En DJ med god energi bag pulten som gerne benytter mikrofonen til at peppe stemningen op.

Især kan nævnes stor erfaring indenfor;

Vinyl DJ - René kan spille på ægte vinyl.
Speciale - Disko, funk og loungemusik.

Dygtig & Alsidig DJ

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)