DJ Rolf

Rolf har siden 1989 arbejdet som professionel DJ rundt omkring i Danmark. Udover DJ-arbejdet er han radiovært på Pop FM og Radio 100. Rolf spiller kommercielt, dvs. nutidens top 40 musik, der bliver blandet med musik fra 70’erne og 80’erne frem til i dag. Genrerne er dansk, 90’er, pop og disko.

Rolf er fast DJ på Vi Elsker 90’erne i Danmark og Sverige. Vi Elsker 90’erne er verdens største 90’er-show. Showet startede tilbage i 2012 med fester i Holbæk, Slagelse, Næstved og ikke mindst på Damhuskroen i København. I 2017 besøgte mere end 110.000 gæster Vi Elsker 90’erne i Danmark og Sverige, hvilket gør Rolf’s evne til at stå foran store publikummer eminent.

Kendt fra Radio 100 og Vi elsker 90'erne

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)