DJ Casper

Årtiers erfaring rammer din fest med kvalitet – i alle genrer. Casper er en DJ med mange års erfaring. Gennem flere år har han spillet for diverse store virksomheder og til alle slags private arrangementer. Han er derfor ekspert i at skræddersy musikken til lige netop den aldersgruppe og det tema, som festen kræver. Musik er hans store passion, og at kunne bruge den til at underholde og skabe glæde og brede smil på dansegulvene er det, han brænder for.

DJ Casper kan levere musik til alle aldersgrupper. Det betyder, at han altid er klar med de største klassikere og de mest kendte hits lige fra 70’erne og op gennem 80′- og 90’erne til nutidens club- og radiohits. Uanset, om det er ungt publikum, eller om anledningen er 30-40-50 års fødselsdag, firmafest, privatfest, bryllup, konfirmation, events m.m., kan du derfor være sikker på, at han vil være i stand til at levere god stemning og holde gang i din fest.

En bredt favnende DJ

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)