DJ GongGong

DJ GongGong har den bedste energi bag DJ-pulten når hun spiller til fest og event. Man er ikke i tvivl om at hun elsker sit arbejde som DJ. Hun er yderst imødekommende og er super skarp til at læse et dansegulv. Hun har publikum for øje hele tiden hvilket gør hende til en yderst professionel og dygtig DJ.

DJ GongGong har erfaring med en bred type af fester og arrangementer. Hun er fast inventar på forskellige spillesteder i det Sjællandske natteliv for både unge og ældre. Det vil sige at hun er yderst opdateret på de nye hits man kender fra radioen samtidig med at klassikerne sidder lige i skabet.

Kort fortalt:

Bred musikalsk erfaring.
Altid imødekommende og smilende.
Er opdateret med årtiernes musik.

DJ GongGong

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)