DJ udlejning

Skal du holde fest og søger en professionel DJ med komplet udstyr kan MusikDJ hjælpe. Vi er landsdækkende mobildiskotek, som har DJ udlejning til alle typer af fester og events. Skal du afholde firmafest, privatfest, bryllup eller børnefødselsdag har vi DJ’s, som har specialiseret sig inden for de forskellige DJ-områder. I det nedenstående kan du læse mere om vores udlejning af DJ’s til netop dit fest-arrangement.

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. DJ'en vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

    Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. (weekend og helligdage undtaget)

DJ UDLEJNING – GOD DANSEMUSIK TIL DIN FEST

Hos MusikDJ er det vigtigt at vores DJ’s spiller musik til jeres ønsker og behov. Vi er til for at skabe en fest for jer og ikke omvendt. I vores DJ udlejning søger vi altid, at forventningsafstemme med dig som kunde. Det gør vi via en opfordring til dig om at lave en inspirationsliste med 15-25 musiknumre, der dirigerer os den rigtige vej.

Derudover har vores DJ’s mange års erfaring, der gør, at denne kan læse et dansegulv og spille den helt rigtige musik så dansegulvet kan forblive fyldt. Vi tager selvfølgelig imod musikønsker fra gæsterne i løbet af aftenen. I vores DJ udlejning har vi indledningsvis en tæt dialog hvor vi får vendt ønsker og forventninger til til festen og DJ’en.

Jeres personlig DJ for festen ringer dig som kunde op i ugerne op til festen. Her bliver der talt de praktisk ting igennem, såsom opsætning, placering og selvfølgelig musikken. Ved udlejning af DJ hos MusikDJ tager vores DJ’s ansvar i processen, så vi kan levere den bedst mulige underholdning til jeres mærkedag i livet.

VIDEOANMELDELSER FRA GLADE KUNDER

Hos MusikDJ gør vi meget ud af referencer via tekst, billeder og videoer. Det er vores klare opfattelse, at vores kvaliteter og professionalisme skal komme direkte fra vores kunder fremfor os selv. Du kan i understående klikke på de forskellige kategorier for at se specifikke videoanmeldelser inden for den festtype du har selv skal afholde.

Se vores referencer

Michael Thomsen, COMM2IG

Christina Wiesner

Søren Andersen, SpotOn Marketing

VORES ERFARNE UDLEJNINGS-DJS

Når du lejer en DJ hos MusikDJ er det vores fornemmeste opgave at sikre den gode dansemusik. Alle vores udlejnings-DJ’s har erfaring og har en lang række fester med i bagagen. Dette er vigtigt, da en DJ skal være omstillingsparat og hurtigt kunne finde den rigtige musik til den givne situation. Derudover skal en DJ kunne læse et dansegulv hvor netop erfaring er essentiel.

SE OG LÆS OM ALLE VORES DJS

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster leje af DJ?

Det er altid svært at give en standard pris på leje af DJ. Priser afhænger af mange forskellige parametre som: antal gæster, ønsker til lys og lyd, lokation i Danmark, spilletider for DJ’en.

På vores side, Priser på leje af DJ, kan du se priseksempler fra tidligere arrangementer, der kan give dig inspiration omkring MusikDJs prisleje.

Hvor meget fylder DJ'en?

Det svinger fra DJ til DJ hvor meget plads denne skal bruge. Generelt fylder vi 1-2 meter i dybden (med DJ bagved og DJ-pult) og 2-4 meter i længden.

Der er altid mulighed for at rykke tingene mere eller mindre sammen. Er muligheden for at fylde mere i længden vil vores DJ’s ofte benytte sig af denne mulighed, da det vil syne af mere.

Tager MusikDJ imod ønsker?

Det korte svar er – Ja.

Hos musikDJ er det vores opfattelse at vi skal spille op til dans ud fra dine ønsker og tanker for en god dansefest. Har gæsterne løbende musikønsker forsøger vi altid efter bedste even at få dem spillet.

Dog skal det siges at vi er ambassadører for en god fest og ikke individuelle personlige ønsker. Er der for eksempel lagt op til 90’er fest, vil vi nok holde igen med at spille et julenummer selvom festen lægger inden for juletid.

Er MusikDJ landsdækkende?

Det korte svar er – Ja.

MuskikDJ er et landsdækkende mobildiskotek lokale DJs i hele landet. Vi har base i København (Sjælland) og Them (Jylland) og opererer fra det nordsligste Jylland til det sydligste Lolland.

Hvornår skal vi betale?

Når du har booket en DJ eller artist hos MusikDJ modtager du ca. 2 uger før selve festen en faktura, der skal betales 5-7 dage før selve dagen for jeres arrangement.

Hvilke spilletider er standard?

Det kan svinge en del hvilke spilletider er optimale for hvilken type af fest eller event.

Er der tale om et bryllup anbefaler vi spilletid fra kl. 23.00 – 03.00. Hvis det ønskes kan der også spilles musik via vores dinner pakker fra kl. 18.00.
Er der tale om et fødselsdag, firmafest eller temafest anbefaler vi en spille tid fra 22.00 – 02.00.

Klik ind på vores begivenheds-oversigt og find netop din form for bryllup og bliv klogere på spilletider, der er standard for netop din type fest.

Kan vi forlænge DJ på aftenen?

Ja, du kan forlænge DJ’en på selve aftenen hvis du ønsker, at festen ikke skal stoppe. Det sker ofte at festen går så godt, at der forlænges med en time eller to på selve aftenen.

Kan man afbestille DJ?

Hos MusikDJ har man mulighed for at afbooke vederlagsfrit op til 4 uger før festedatoen. Mellem 4-2 uger til festdatoen betales 50% af beløbet. Mindre end 2 uger før festdatoen betales 100%.

Alt i forbindelse med afbestilling af DJ beskrives også i tilbuddet sendt ved forespørgsel på leje af DJ.