Thomas

Saxofonist Thomas Edinger er født i 1976, uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium, og har en alsidig musikalsk baggrund. Han begyndte i en alder af 13 år at spille saxofon og modtog allerede få år efter Bikubens Talentpris.

Thomas spiller nuværende med Lukas Graham band i hele verdenen og Anne, Sanne og Lis. Han har en lang liste af liveoptrædener i ryggen som blandt andet; Billy Preston, Andrew Strong, MC Einar, Bobo Moreno, Marie Carmen Koppel, Søs Fenger, Søren Poppe, Søren Sko, Radiounderholdningsorkesteret, Jakob Sveistrup, James Sampson, Nanna, Monique, Morten Remar, STRØM, MEDINA, Christoffer og mange flere.

Send en forespørgsel

Thomas

MODTAG TILBUD PÅ THOMAS EDINGER

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

Er du interesseret i at booke Thomas Edinger til din fest eller event? Så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på booking af Thomas Edinger. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Saxofonisten vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.