Mads Kirkegaard

Mads elsker at spille saxofon, og han kan lide at brede sig ud på hele paletten af sange. Det er altid dejligt at kaste sig over Jazz, rock ‘n’roll, soul og mange andre skønne genrer, men han er en pop-dreng frem for alt. Der hvor han føler sig allerbedst hjemme er pop sange. Især ‘House’-stilen passer rigtig godt til kombinationen af dj & saxofon. Men sange fra pop-verdenen er i den grad også brugbare når han spiller på sin saxofon.

80’er musikken er altid et hit, men også ældre, samt nyere sange er oplagt til saxofon, hvor eksempler som Bruno Mars, Justin Timberlake, Justin Bieber, Calvin Harris og rigtig fede at spille med til. Hvis du har brug for lidt inspiration og er nysgerrig på, hvad et instrument som saxofonen kan bruges til, kan jeg varmt anbefale youtube kanalen Luis Graziatto. Her kan man se og opleve saxofonisten Luis spille over alverdens populær musik.

Send en forespørgsel

Mads Kirkegaard

MODTAG TILBUD PÅ BOOKING AF SAXOFONISTEN MADS

VI BESTRÆBER OS PÅ AT SVARE TILBAGE INDEN 24 TIMER

Vi hører mere end gerne fra dig hvis du står og skal arrangere en mindeværdig aften med Mads som saxofonist. Udfyld felterne i nedenstående formular og skriv om begivenheden, spilletider, placering i landet mm. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig og ring gerne hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Saxofonisten vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.