Daniel

Daniel er blevet beskrevet som en saxofonist i verdensklasse og med god grund. Han har spillet for firmaer som Google, Siemens og Novo Nordisk, optrådt på fodboldstadioner og diverse festivaler. Til større arrangementer som disse leverer Daniel en intensiv musikalitet, der smitter af på festens humør og indprenter et stærkt minde hos gæsterne.

Til mindre fester spiller Daniel med et helt utroligt nærvær på sin saxofon og har som spidskompetence at spille de helt rigtige sange på de helt rigtige tidspunkter. Det gør Daniel til en meget eftertragt saxofonist, som er ude at spille cirka 100 gange om året. Både til fester, med andre og med sin egen musik.

Daniel trækker på sin konservatorie uddannelse fra Malmø til at være en teknisk virtuous på saxofonen samtidig med at han bibeholder et elegant musikalsk udtryk. Et kendetegn ved Daniel er, at han altid er smilende, imødekommende og festlig. Er han ikke at finde ved siden af DJ-pulten, så er han sikkert ude på dansegulvet, i færd med at dele sine dansetrin med gæsterne og være en aktiv del af festen.

Daniel

MODTAG TILBUD PÅ DANIEL SAX

Udfyld formularen eller ring til os på 71 99 40 60

Er du interesseret i at høre mere om hvordan MusikDJ kan bidrage med Daniel til din fest? Så udfyld kontaktformularen og vi returnerer med et gratis uforpligtende oplæg med pris på booking af Daniel. Vi glæder os til høre fra dig og ring endelig hvis du sidder inde med spørgsmål – telefon: 71 99 40 60.

 

  1. Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker og sjove indslag i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til festen og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne og den gode fest.
  2. Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos MusikDJ. Bekræft tilbuddet, forbered nogle gode sangønsker som I ved vil være et hit og lad os klare resten af forberedelserne.
  3. Når jeres festligheder nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, ekstra udstyr bookes ind eller andre ting bliver talt igennem. Saxofonisten vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden festlighederne starter.

Saxofonist og DJ

Eller book Daniel i den perfekte samlede løsning


Skal du holde reception eller et lounge arrangement er Daniel også den helt rigtige, han kan fungere som DJ og Saxofonist til jeres reception eller loungearrangement i en samlet pakke. Du får altså en Saxofonist som interagere bland gæsterne og samtidig styre musikken fra DJ pulten. En super fed løsning. Kontakt os for at høre nærmere om netop denne pakke.